De pe Broadway la București: ”Swing!”,o super comedie cu mult sex appeal

23 Feb 2018 | scris de Alex Revenco
De pe Broadway la București: ”Swing!”,o super comedie cu mult sex appeal

Una dintre cele mai amuzante piese de teatru, jucată pe Broadway în ultimii ani – “Swing!” – va fi prezentată vineri, 23 februarie, de la ora 20:00, la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City.

 Swing! este comedia la care râde toată lumea de la prima și până la ultima replică. Umor de situație, umor de limbaj, umor de cea mai bună calitate pentru o seară pe care să o petreci cu familia în oraș. Swing! este produsă în România de WonderTheatre, compania care și-a propus să ofere divertisment și experiențe memorabile pentru întreaga familie. WonderTheatre a mai produs în România super comediile ”Cum să distrugi o piesă”, “Prenumele”, “Cina de adio”, “Panică la Operă”, dar și one man show-urile cu Răzvan Vasilescu “Era ok și la 60” și “Sub pragul de sus”.

Trei dintre actorii de bază ai serialului de comedie“Atletico Textila” (Răzvan Oprea, Andreea Mateiu și Andrei Mateiu) își dispută iubirile în “Swing!” cu doi dintre actorii serialului “Ai noștri” (Alexandra Apetrei și Constantin Pușcașu) și sunt arbitrați de Adriana Șchiopu, actrița care le-a dat replica unora dintre cei mai mari comici din istoria teatrului și filmului românesc.

Danny (Răzvan Oprea) e un scriitor șarmant care are... o muză în afara căsătoriei. Jennifer (Alexandra Apetrei) e soția lui Danny, femeia care repară tot în casă, își întreține soțul și... tocmai și-a găsit și ea o “muză”.

Kathy (Andreea Mateiu) e sora independentă a lui Jennifer, care nu prea are noroc în dragoste până când îl întalnește pe Paul (Andrei Mateiu), fostul ei coleg de liceu... căruia îi plac relațiile cu femeile măritate (57 a contabilizat deja).  Cea mai recentă e ... Jennifer, sora lui Kathy.

Ca să fie totul și mai clar: cel mai bun prieten al lui Paul este Danny, care este căsătorit cu Jennifer, care are o aventură cu Paul, care se întâlnește cu Kathy, care este amanta lui Danny și sora lui Jennifer.

Printr-un joc al soartei ajung cu toții la casa de vacanță a părinților lui Jennifer și Kathy, iar iubirea scapă de sub control. Chiar și părinții, Mary (Adriana Șchiopu) și Bill (Constantin Pușcașu), vor ceva picant (și vor avea!) în viața lor sexuală.

Biletele sunt 58 lei, 63 lei si 68 lei, disponibile pe www.grandentertainment.ro, pe site-ul bilet.ro, la casele de bilete din cadrul Grand Cinema & More și în aplicația City iLove.

Alte stiri din Teatru

Ultima oră