Actorul Vlad Zamfirescu este noul manager al Teatrului "Lucia Sturdza Bulandra"

13 Aug 2020 | scris de A.V.
Actorul Vlad Zamfirescu este noul manager al Teatrului "Lucia Sturdza Bulandra"

Actorul Vlad Zamfirescu este noul manager al Teatrului "Lucia Sturdza Bulandra", prin dispoziţia primarului general, Gabriela Firea, informează Biroul de presă al Primăriei Capitalei.

"Pentru mine, oamenii din teatru, pe care-i preţuiesc enorm, reprezintă esenţa de suflet şi minte care ne înnobilează şi ne fac viaţa mai frumoasă în orice moment şi mai ales în situaţiile grele. Aşa cum am făcut până acum, voi fi în continuare alături de ei şi voi aloca domeniului cultural atenţia pe care o merită. Trebuie să înţelegem cu toţii că, fără cultură, o naţiune nu poate exista", a precizat Gabriela Firea.

Numirea lui Zamfirescu în poziția de manager vine ca urmare a unei scrisori deschise semnate de mai mulți actori ai Teatrului Bulandra, care au acuzat managementul defectuos al Catincăi Maria Nistor.

Zielele trecute, într-o scrisoare publicată pe Facebook, mai mulți actori ai Teatrului semnalau managementul defectuos. Se preciza, de asemenea, că actorul Marius Manole a renunţat la colaborarea cu instituţia, că angajamentul lui Constantin Dogioiu nu a mai fost prelungit şi că alţi doi actori s-au văzut nevoiți să demisioneze.

În consecință, primarul Gabriela Firea l-a numit director interimar pe actorul  Vlad Zamfirescu .

Alte stiri din Teatru

Ultima oră