Novak Djokovic, revoltat de lipsa de respect a spectatorilor de la Wimbledon: ” Am jucat în medii mult mai ostile, credeți-mă, nu puteți să mă atingeți!” - video

09 Iul 2024
Novak Djokovic, revoltat de lipsa de respect a spectatorilor de la Wimbledon: ” Am jucat în medii mult mai ostile, credeți-mă, nu puteți să mă atingeți!” - video

În meciul de luni din optimile de finală de la Wimbledon împotriva lui Holger Rune, Djokovic, care a câștigat meciul cu  scorul de 6-3, 6-4, 6-2, a fost convins că spectatorii prezenți pe terenul central l-au huiduit, scrie New York Times.

Sârbul a abordat imediat subiectul în timpul interviului său, acordat pe terenul de joc,după victorie.

”Pentru toți fanii care au respect și care au rămas aici în seara asta: Vă mulțumesc foarte mult din toată inima mea, apreciez! 

Iar pentru toți aceia care au ales să trateze cu lipsă de respect un jucător - în acest caz, pe mine - vă doresc o noapte buuuună. Noapte buuuună. Noapte buuuună. O noapte foarte buuuună,” a spus Djokovic sarcastic, prelungind vocala ”u” pentru a face cuvântul să sune precum un huiduit.

În timp ce intervievatorul l-a asigurat pe Djokovic că nimeni din tribune nu a dorit să-l batjocorească, sârbul, campionul de șapte ori de la Wimbledon a continuat să susțină propria sa versiune.

”Ascultați, sunt în circuit de peste 20 de ani. Deci, credeți-mă, știu toate trucurile. Știu cum funcționează. E bine. E bine. E OK. Mă concentrez pe oamenii care au respect, care au plătit un bilet pentru a urmări meciul în seara asta - și care iubesc tenisul. Și apreciază jucătorii și efortul pe care jucătorii îl depun aici.

Am jucat în medii mult mai ostile, credeți-mă, nu puteți să mă atingeți!” a spus Nole.

Alte stiri din Sport

Ultima oră