Excelente pentru slăbit: afinele!

15 Apr 2017 | scris de Magda Marincovici
Excelente pentru slăbit: afinele!

După ce a cerut opinia mai mult nutriționiști, site-ul american Byrdie a ajuns la concluzia că afinele sunt cele mai indicate pentru a reveni la greutatea normală a corpului.

Afinele sunt recunoscute pentru virtuțile lor antioxidante. Ele conțin nu mai puțin de 15 antioxidanți diferiți, care protejează principalele sisteme ale organismului.

Antioxdanții au capacitatea de preveni dezechilibrele la nivel celular, al țesuturilor, mușchilor, creierului și sunt foarte importanți pentru sistemul cardiovascular. Sunt excelenți pentru persoanele care fac efort fizic și psihic. 

În plus, este demonstrat că afinele contribuie la scăderea nivelului glucozei din sânge. Afinele conțin puține calorii și sunt bogate în fibre, favorizând tranzitul intestinal. 

Afinele conțin vitaminele A, B, C și E, zinc, sodiu, potasiu, cupru, magneziu, fosfor . Sucul de afine este ideal contra infecțiilor tractului urinar, provocate de bacterii cum sunt E-coli, și atenție conține zero grăsimi.  Afinele sunt indicate persoanelor cu sistemul imunitar slăbit, hipertensive, au proprietăți anti-inflamatorii și încetinesc procesul de îmbătrânire.   

 

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră