Cele mai amuzante 10 reacții din sala de naștere din partea viitorilor părinți

24 Iul 2019 | scris de I.D.
Cele mai amuzante 10 reacții din sala de naștere din partea viitorilor părinți

Nașterea este un proces emoționant în viața oricărei mame, dar și un moment al celor mai neobișnuite reacții. Portalul german netmoms.de a adunat cele mai amuzante zece reacții.  

1. În timpul nașterii, medicul i-a solicitat unei femei să împingă. După câteva încercări, ea a exclamat: “M-am săturat, nu mai vreau. Plec acasă”. A încercat chiar să coboare de pe masă, fiind oprită cu greu de medici.

2. Mama unei tinere încerca să o liniștească spunându-i că totul va fi bine și trebuie doar să respire adânc, la care tânăra a țipat: ”Tu habar n-ai ce înseamnă să naști!”.

3. La nașterea primului său copil, un tată nu a știut că bebelușii vin pe lume cu fața în jos, așa că a exclamat speriat: ”Dumnezeule, nu are față!”.

4.Nașterea fiului ei a fost sărbătorită de o tânără mămică cu exclamația: ”Să fii un bebeluș cuminte, că a durut al naibii de tare!”.

5. O tânără în luna a noua a intrat în travaliu în mașină. Ca ghinionul să fie complet, ea și soțul ei au rămas și fără combustibil pe drum. După ce au primit benzină, un bătrânel într-un scaun rulant l-a rugat pe soțul ei să îi dea o mână de ajutor. Tânăra a scos capul pe geam și a urlat din mașină: ”Nu-l ajuta pe infirmul ăsta!”.

6. La a patra naștere, o mamă nu a mai rezistat și a izbucnit în plâns: ”De ceeee? De ce mă oblig să repet această tortură?”.

7. În timpul unei nașteri cu probleme, medicul a luat forcepsul, însă viitoarea mămică a urlat prompt: ”Ăla doar nu e clește pentru salată. Nu îmi bagi tu mie obiecte de bucătărie nicăieri!”

8. După ce a inhalat gaz ilariant împotriva durerilor, o tânără a început să țipe: ”Sunt doamna Darth Vader” (personajul din Războiul Stelelor).

9. O tânără a chemat de urgență medicul pentru dureri de stomac. Acesta i-a transmis că este însărcinată. “Ești un idiot. Nu sunt gravidă”, a fost reacția ei. „Dar vă anunț că se vede deja capul copilului“, a replicat medicul. “Atunci este o tumoră nenorocită”, a exclamat femeia.

10. Nimeni nu reacționa când o tânără apăsa alarma în salonul de naștere, așa că femeia i-a cerut soțului ei să facă ceva. Acesta a ieșit pe hol și a început să țipe: ”A început spectacolul și eu nu sunt bun la prins!”. 
 

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră