Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, aşteaptă primul lor copil

15 Oct 2018
Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, aşteaptă primul lor copil

Nou motiv de bucurie pentru Monarhia britanică. Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, vor deveni părinţi în primăvara anului 2019, au anunţat luni într-un comunicat reprezentanţii biroului de presă de la Palatul Kensington.

"Alteţele lor regale ducele şi ducesa de Sussex sunt încântate să anunţe că ducesa de Sussex aşteaptă venirea pe lume a unui bebeluş, care se va naşte în primăvara anului 2019", se afirmă în comunicat, publicat pe contul de Twitter al Palatului Kensington.

"Alteţele lor regale au apreciat sprijinul pe care l-au primit de la oameni din lumea întreagă după nunta lor din luna mai şi sunt încântaţi de faptul că pot să împărtăşească această veste fericită cu publicul larg", precizează acelaşi document.

Bebeluşul, primul copil al cuplului Harry-Meghan, va ocupa poziţia a şaptea în ordinea de succesiune la tronul britanic.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit într-o ceremonie fastuoasă, organizată la Castelul Windsor în luna mai.

Anunţul oficial despre sarcina ducesei de Sussex a fost făcut luni, în aceeaşi zi în care cuplul princiar Harry-Meghan a început primul său turneu oficial în străinătate, cu o vizită în Sydney. Turneul, organizat în regiunea Pacificului, va dura 16 zile şi include vizite în Australia, Fiji, Tonga şi Noua Zeelandă. 

 

 

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Externe

Ultima oră