Elena Udrea a născut o fetiţă

20 Sep 2018 | scris de Marina Constantinoiu
Elena Udrea a născut o fetiţă Galerie foto (2)

Elena Udrea a născut joi la ora 14:00, ora României, o fetiță perfect sănătoasă, informează sursele Antena3. 

Udrea, care are 44 de ani, a anunţat la sfârşitul lunii februarie că a solicitat statut de refugiat politic în Costa Rica, pentru că se consideră o victimă a unui proces politic.

Condamnată pentru luare de mită şi abuz în serviciu, în dosarul "Gala Bute", Elena Udrea a fost dată oficial în urmărire generală de Poliţia Română, care a postat pe site o fotografie a acesteia, după ce poliţiştii au solicitat instanţei emiterea unui mandat european de arestare şi a unei cereri de urmărire internaţională.

Potrivit primelor informații, fetiţa, Eva Maria, este perfect sănătoasă și s-a născut pe cale naturală. Fetiţa s-a născut înainte de termen.

La sfârşitul lunii august, Elena Udrea a apărut cu sarcina la vedere pe coperta revistei Viva, stârnind un val de comentarii, mai ales pe seama faptului că jurnaliştii de la Viva nu i-au prezentat statutul de condamnată fostei ministre, numind-o chiar "refugiată", dând o cu totul altă conotaţie plecării ei din ţară. „O fetiță se pregătește să devină marea iubire a femeii care a vrut să conducă România și care acum este refugiată”, așa era creionat portretul Elenei Udrea de către ziariștii revistei Viva, publicație a Ringier.

Tatăl fetiţei este Adrian Alexandrov (33 de ani), fost manechin, cu care Elena Udrea are o relație de mai bine de doi ani.

Adrian Alexandrov a scris, pe Facebook, că Elena Udrea se simte bine.

"Astăzi, ora 14:00, micuţa Eva Maria s-a hotărât să ne ia prin surprindere şi a venit pe lume! Sunt un tătic fericit şi avem o fetiţă frumoasă şi sănătoasă ( se pare că seamănă cu tati). Elena se simte bine, iar sarcina a decurs normal.  O bucurie greu de descris în cuvinte. Abia aştept să îmi ţin fetiţa în braţe, şi le doresc tuturor să aibă parte de astfel de momente fericite, pentru că un copil este o Binecuvântare!", spune logodnicul Elenei Udrea.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră