Prezentatorul ucrainean prezintă Eurovisionul dintr-un buncăr

13 Mai 2022
Prezentatorul ucrainean prezintă Eurovisionul dintr-un buncăr

Timur Myroshnychenko a prezentat spectacolele începând din 2007 și dezvăluie culisele acestei ediții a 66-a, scrie Le Matin

Marea finală a Eurovision 2022 va avea loc sâmbătă, la Torino. Timur Myroshnychenko, care comentează evenimentul încă din 2007 pentru televiziunea ucraineană, va fi din nou acolo pe 14 mai, așa cum a fost pentru semifinala de marțea trecută.
Făcea călătoria în fiecare an dar de data aceasta va prezenta Concursul European dintr-un buncăr a cărui locație nu a fost specificată din motive de securitate. „Covorul roșu pe care îl vedeți este cel pe care l-am folosit la Eurovision 2017. A mai rămas puțin și l-am întins pentru că este destul de frig”, a explicat prezentatorul în vârstă de 36 de ani pentru BFM TV.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Une publication partagée par Євробачення Україна (@suspilne.eurovision)

În acest adăpost antiaerian sunt prezenți toți colaboratorii care contribuie la organizarea programului. „De la începutul războiului, am amenajat trei studiouri acolo, iar alături avem camera de control. Ne-am stabilit aici temporar pentru a difuza, chiar și în caz de bombardamente”, a mărturisit el înainte de a adăuga zâmbind: „Pentru mine, Eurovision este mai mult decât o meserie, este o religie”.
„La noi, Eurovision este foarte popular. După prima semifinală am primit mii de mesaje de mulțumire de la telespectatori. Ceea ce mi-au spus a fost simplu: „Mulțumită ție, simțim că am găsit viața pe care o aveam înainte”, a spus el înainte de a concluziona că speră la o victorie „foarte simbolică” din țara sa reprezentată de Kalush Orchestra. 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră