Loredana amână pentru 2021 concertul ”Agurida XX”, de la Sala Palatului

18 Noi 2020 | scris de A.V.
Loredana amână pentru 2021 concertul ”Agurida XX”, de la Sala Palatului

Loredana va reveni pe scena Sălii Palatului, în 2021, când va prezenta publicului concertul eveniment – ”Agurida XX”, relatează europafm.ro.

Pe fondul situaţiei generate de pandemia Covid-19, precum şi din nevoia respectării recomandărilor autorităţilor pentru prevenirea îmbolnăvirilor, Loredana reprogramează concertul din luna noiembrie pentru anul următor, o dată ce va fi anunţată ulterior. Biletele achiziţionate rămân valabile pentru următoarea dată.

Un concept vizionar, unitar, memorabil, ”AGURIDA XX” se anunţă a fi o producţie grandioasă; o călătorie muzicală fantastică în compania unui grup fabulos de muzicieni talentaţi.

„Dragii mei, pentru că situaţia este cea care este, în mod evident nu ne putem vedea mâine. Pentru noi toţi, sunt momente grele în care cel mai important este să fim sănătoşi şi în siguranţă.

Cât de curând voi reveni cu noi surprize, însă, din păcate, la Sala Palatului ne vom putea reîntâlni anul viitor, la o dată pe care o aştept şi eu de la direcţiunea sălii şi pe care v-o voi vomunica imediat ce o primesc. Îmi doresc să fiţi sănătoşi cu toţii, să vă bucuraţi de linişte alături de familie şi să ne vedem cu toţii, cu bine, cât de curând”, anunță Loredana.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră