Armin van Buuren va concerta la 25 septembrie în Piaţa Constituţiei

02 Iul 2021 | scris de Andreea Vasilescu
Armin van Buuren va concerta la 25 septembrie în Piaţa Constituţiei

DJ-ul olandez Armin van Buuren va concerta în Piaţa Constituţiei, la 25 septembrie, în cadrul Sound of Bucharest, a anunţat artistul. Van Buuren a venit în România pentru a-i întâlni pe fani şi pentru a face chiar el anunţul. Cei prezenţi s-au bucurat de un live set pregătit special pentru ei, relatează News.ro.

Artistul care va deschide seria evenimentelor Sound of Bucharest anuale revine în faţa publicului din Capitală după şapte ani şi pregăteşte cel mai mare şi spectaculos solo show din Europa.

În fiecare an, un alt artist internaţional celebru va fi prezent pe scena Sound of Bucharest.

Armin van Buuren este unul dintre cei mai renumiţi DJ şi producători la nivel mondial, multiplu câştigător al titlului de cel mai bun DJ din lume. De-a lungul timpului, a lansat hituri cunoscute şi extrem de apreciate în întreaga lume şi a adus show-uri incendiare pe toate marile scene ale lumii şi seria de concerte A State of Trance.

Sound of Bucharest este cel de-al doilea mare eveniment anunţat în România de ALDA, după SAGA Festival, care va avea loc pe 10, 11 şi 12 septembrie, în Parcul Izvor din Bucureşti.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră