A murit Benone Sinulescu

18 Noi 2021 | scris de A.V.
A murit Benone Sinulescu

Artistul Benone Sinulescu a murit joi, la vârsta de 84 de ani, la spital, în urma unei pneumonii care s-a complicat, pe fondul unor probleme multiple de sănătate.

Benone Sinulescu se afla internat în spital de duminică, iar starea sa s-a înrăutăţit continuu, artistul decedând joi în jurul orelor 14:50. Artistul avea mai multe probleme de sănătate, printre care şi o pneumonie are i-a fost fatală, scrie antena3.ro.

De altfel, cîntăreţul a fost internat în luna iunie după ce a fost găsit inconştient de către apropiaţi. Atunci medicii au reuşit să îl stabilizeze, a fost chiar şi la o clinică de recuperare.

De această dată însă, organismul lui Benone Sinulescu a fost prea slăbit, iar medicii nu au mai reuşit să facă nimic.

Potrivit soţiei artistului, acesta devenise optimist în ultima perioadă şi spera că starea sa de sănătate se va îmbunătăţi. Dar de duminică, atunci când au apărut ultimele semne de neputinţă, starea sa a fost din rău în mai rău.

Soția artistului a anunțat că acesta nu a vrut să meargă la spital nici măcar când s-au complicat problemele, pentru că îi era teamă de COVID.

”Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza COVID.

A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea”, a declarat aceasta, potrivit antena3.ro.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră