Marius Tucă Show, în direct diseară, de la șapte, la Aleph News. Invitați – medicul Voichița Lăzureanu, regizorul Dan Chișu și Alexandru Rafila, vice-președintele Camerei Deputaţilor.

15 Apr 2021 | scris de A.A.
Marius Tucă Show, în direct diseară, de la șapte, la Aleph News. Invitați – medicul Voichița Lăzureanu, regizorul Dan Chișu și Alexandru Rafila, vice-președintele Camerei Deputaţilor.

Cum să faci să vaccinezi 10 milioane de oameni în trei luni, așa cum ar vrea tinerii frumoși și liberi și cu suflete de artiști de la guvernare? Cum să faci să comunici mai bine în condițiile în care, culmea ironiei, însuși premierul României are, la propriu, probleme cu dicția? România are nevoie de o strategie de gestionare a pandemiei clară, care, acum, ca să parafrazăm vorba aia celebră, “e minunată, dar lipsește cu desăvârșire”.

Medicul Voichița Lăzureanu vine din interiorul sistemului nostru de Sănătate și identifică punctele nevralgice ale perioadei pe care o traversăm. Vine diseară la noi pentru o discuție serioasă pe tema “cum să facem să fie bine ca să nu fie rău?”.

E actor, regizor, producător, le are cu gătitul, face bine cu polonicul, învârte cu lingura din lemn, cu alea-alea, a lucrat la IBM. Îți mai amintești de vremurile alea bune când te duceai la “Noaptea devoratorilor de publicitate”? Timpul s-a dus și n-are rost să plângem după trecut când putem foarte bine să plângem după prezent. Sau putem să râdem de el.

Dan Chișu e parcimonios cu aparițiile în public, așa că nu-l rata diseară la Marius Tucă. Vine pentru un dialog degajat despre film în pandemie şi viitoare proiecte.

Se numește Alexandru Rafila și e vice-președintele Camerei Deputaților, dar mai întâi de toate, este reprezentantul României la OMS. Vorbește aplicat pe teme de Sănătate și e unul dintre puținii coerenți din domeniul sănătăţii.

Marius Tucă Show. Diseară, de la șapte, la Aleph News şi pe miscareaderezistenta.ro. “Tu, care-mi cânți de la magnetofon/ “Hello”, în dimineața asta-i joi/ Trec chelnerițe... Trage-n buze moi/ Țigara fină, sonda cu sifon,/ O copilandră-punk-omid-albastră/ Îngerii-și bagă-n ziduri o aripă” (Emil Brumaru).

 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră