Marius Tucă Show. Invitați Adrian Marinescu, Dorel Săndesc, Cornel Nistorescu, luni, 1 februarie, de la ora 19.00, la Aleph News

01 Feb 2021 | scris de A.A.
Marius Tucă Show. Invitați Adrian Marinescu, Dorel Săndesc, Cornel Nistorescu, luni, 1 februarie, de la ora 19.00, la Aleph News

”Marius Tucă Show”, luni, 1 februarie, de la ora 19.00. Invitați sunt medicul Adrian Marinescu, vicepreședintele Societății Române de ATI, Dorel Săndesc, pacienți care au scăpat din incendiul de la ”Matei Balș” și jurnalistul Cornel Nistorescu.

Spitale care ard în plină pandemie, probleme la care autoritățile nu găsesc rezolvare. Cum a fost posibil incendiul de la Spitalul Covid – Matei Balș? Adrian Marinescu ne spune în ce împrejurări s-a produs tragedia, la nici trei luni după drama de la Piatra Neamț.

Dorel Săndesc reia soluțiile spuse în luna noiembrie. Poate autoritățile ascultă de data aceasta. Pacienții - martori oculari veniți să se vindece în spitalul cuprins de flăcări ne spun prin ce au trecut vineri dimineața.

Cornel Nistorescu vorbește cu Marius Tucă despre accindentele în lanț din politica românească.

Țara arde și fumul astupă soluțiile. Medici și pacienți, jurnaliști și idei sănătoase care vindecă, luni seara în direct, la Aleph News și pe miscareaderezistenta.ro..

 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră