Marius Tucă Show e în direct diseară de la șapte, la Aleph News. Invitați sunt  publicistul Ion Cristoiu și medicul Voichița Lăzureanu 

29 Mar 2021 | scris de A.A.
Marius Tucă Show e în direct diseară de la șapte, la Aleph News. Invitați sunt  publicistul Ion Cristoiu și medicul Voichița Lăzureanu 

Ar fi nedrept să spunem că n-au făcut nimic în viața lor. Ceva-ceva tot au făcut. Au dat din coate și s-au cocoțat în cele mai importante funcții din stat, de unde își iau lefurile alea colosale pe care le plătim noi toți. De aici, au închis business-uri, au impus restricții, au scos în stradă poliție și jandarmerie și ne-au făcut să ne simțim ca niște potențiali infractori, ne-au amanetat libertatea. Ce bine, însă că, iată, în final, aseară, imensa mămăligă a restricțiilor abuzive le-a explodat în față, cu mască cu tot.  
Diseară, Marius Tucă și Ion Cristoiu analizează în detaliu pateticul tablou al politicii românești. De unde nerușinarea cu care închid afaceri? De unde tupeul cu care restricționează accesul la cultură? De unde aroganța cu care se erijează în semizeii destinelor noastre? Care sunt implicațiile protestelor de ieri? 


Medicul Voichița Lăzureanu vorbește despre înțelepciune și psihoză în gestionarea pandemiei. La Marius Tucă Show. 
Care e logica după care se ghidează autoritățile (care-or fi ele) atunci când iau deciziile pe care le iau? E Timișoara un model de urmat, în condițiile în care, iată, rata infectărilor a crescut, cu toate măsurile lor cu tot? 


Marius Tucă Show, diseară de la șapte, în direct la Aleph News si pe miscareaderezistenta.ro. 
“Eu simptomatic / Tu asimptomatică / Eu ard pentru tine / Tu nu ai temperatură”

 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră