Kevin Spacey se află în fața unui nou proces în Marea Britanie. Procurorii îi adaugă 7 acuzații de infracțiuni sexuale

16 Noi 2022
Kevin Spacey se află în fața unui nou proces în Marea Britanie. Procurorii îi adaugă 7 acuzații de infracțiuni sexuale

Kevin Spacey urmează să fie acuzat de șapte infracțiuni sexuale suplimentare împotriva unui bărbat, au anunțat procurorii din Marea Britanie.

Noile acuzații împotriva actorului, în vârstă de 63 de ani, constau în trei atacuri la persoană, trei de agresiune sexuală și o acuzație de a determina o persoană să se angajeze în activități sexuale fără consimțământ, conform The Guardian.

Spacey s-a prezentat la tribunalul penal central din Londra, cunoscut sub numele de Old Bailey, în iulie pentru a respinge cinci acuzații referitoare la trei bărbați care acum au între 30 și 40 de ani.

Câștigătorul de două ori Oscar a indicat anterior că „neagă cu fermitate” acuzațiile făcute de cei trei bărbați. Un judecător a stabilit un proces de trei până la patru săptămâni pentru fostul director artistic al teatrului Old Vic din Londra, începând cu 6 iunie anul viitor.

Judecătorul a spus că procesul va fi audiat la Old Bailey, cu excepția cazului în care data ar putea fi stabilită la Southwark Crown Court din sudul Londrei și i-a acordat lui Spacey o cauțiune necondiționată.

Folosind numele complet al actorului, Kevin Spacey Fowler, acuzațiile suplimentare au fost anunțate miercuri de divizia specială de criminalitate a CPS.

Rosemary Ainslie, șeful diviziei speciale de criminalitate a CPS, a declarat: „CPS a autorizat acuzații penale suplimentare împotriva lui Kevin Spacey, în vârstă de 63 de ani, pentru o serie de agresiuni sexuale împotriva unui bărbat între 2001 și 2004.

„CPS a autorizat, de asemenea, o acuzație de a determina o persoană să se angajeze în activități sexuale fără consimțământ. Autoritatea de a acuza urmează revizuirea probelor strânse de poliția metropolitană în ancheta sa.

„Serviciul Procuraturii Coroanei le reamintește tuturor celor interesați că procedurile penale împotriva domnului Spacey sunt active și că acesta are dreptul la un proces echitabil”.

Spacey, care este cel mai bine cunoscut pentru rolurile sale din serialul Netflix House of Cards și pentru filme precum The Usual Suspects și American Beauty, a fost director artistic la Old Vic între 2004 și 2015.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră