Marius Tucă Show, în direct, de la șapte, pe Aleph News. Invitații de azi sunt analistul politic Bogdan Teodorescu, Gabriel Păun, președintele Agent Green, și Cătălina Rădulescu, avocat Agent Green.

11 Mai 2021 | scris de A.A.
Marius Tucă Show, în direct, de la șapte, pe Aleph News. Invitații de azi sunt analistul politic Bogdan Teodorescu, Gabriel Păun, președintele Agent Green, și Cătălina Rădulescu, avocat Agent Green.

Nu ți se pare că, de când cu rata mare a vaccinărilor, Cîțu parcă e mai înalt, mai umflat în pene? Planul “vaccinarea în două weekenduri” merge brici, ba avem și programe de divertisment și, după ce ni s-au luat aproape toate drepturile, acum suntem ademeniți cu încă o bucățică de libertate doar cu condiția să stăm la vaccinat. Și lumea stă, n-are probleme!

PNL e mai înfoiat ca niciodată, Cîțu e parcă mai înalt, iar Comisia Europeană promite o investigație la sânge a uciderii ursului Arthur. Ba a ieșit și Arafat și ne-a spus că se prelungește starea de alertă, dar că, yupyyyy, ne-a mai dat o jucărie – ne lasă să participăm la procesiuni și pelerinaje religioase! Mare boier! Mare caracter! Ne bucurăm sincer!

Vino diseară la Marius Tucă Show să-l vezi pe analistul Bogdan Teodorescu cum desface realitatea pe bucățele ca s-o înțelegem mai bine și de ce nu are rost să ne bucurăm pentru înapoierea unor drepturi care ne aparțin, sunt ale noastre.

Dilemă națională de ultimă oră: a fost sau nu a fost ursul Arthur cel mai mare urs din România? De la cum sunt obținute derogările pentru (pardon our French) “extragerea” ursului din pădure la cine și-a dat consursul pentru cea mai rușinoasă vânătoare a tuturor timpurilor, s-a ajuns la cât de mare e ursul! Între timp, Comisia Europeană a deschis o investigație pentru a înțelege mai bine condițiile în care a fost ucis Arthur, iar DNA a deschis, de asemenea dosar penal pentru uciderea lui.

Unde ne aflăm cu investigațiile? Cine ce a mai aflat de săptămâna trecută încoace?

Afli de la Gabriel Păun, președinte Agent Green și consilier al premierului Cîțu, și de la avocata Agent Green Cătălina Rădulescu diseară la Marius Tucă Show.

Marius Tucă Show, de la șapte, la Aleph News. “Ursul prin pădure umblă / Ursulețul stă la umbră / Și bea apă din urcior / - Ce căldură! Mor, mor, mor!” (Grigore Vieru – Poezii pentru copii)

 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră