Marius Tucă Show e în direct diseară, de la șapte, la Aleph News. Invitatul de azi – the one and only, prof. Valentin Stan

10 Mai 2021 | scris de A.A.
Marius Tucă Show e în direct diseară, de la șapte, la Aleph News. Invitatul de azi – the one and only, prof. Valentin Stan

Campania de vaccinare în București merge brici, dar amenințarea cu noile tulpini umbrește bucuria imunizării. Din Ministerul Sănătății ni se spune să nu ne bucurăm prea tare, iar Cîțu promite egalitate, dar doar pentru căței... scuze... vaccinați.

Între timp, un gibon coborât din civilizatul Lichtenstein împușcă cel mai mare urs din România (și, cel mai probabil, din Europa), într-o zonă protejată și într-o țară care a interzis vânătoarea de trofee de câțiva ani. Scandalul amenință să ia proporții, cu atât mai mult cu cât teribilul act de sfidare națională nu ar fi putut avea loc fără concursul unor oameni sus-puși din structurile administrative.

Dar, stai! Asta nu e tot! Astăzi, 10 mai, în România, ne amintim de momentul în care prințul Carol de Hohenzollern-Sigmaringen depune jurământul de credință în fața Parlamentului și e proclamat domnitor al României, titulatură pe care și-o păstrează până în 1881. E o zi cu semnificații deosebite. Între 1866 și 1947, această zi a fost Ziua Națională a României.

Ce ne facem cu noile tulpini și cum reacționăm când un străin vine în țara noastră și face ce vrea el? Este România în pragul unui scandal diplomatic? Cum e bine să ne amintim de istorica zi de 10 mai?

La aceste întrebări dar și la multe alte altele, răspunde... the one, the only... Valentiiiiiin Staaaan! Care se întoarce, după o absență pe care publicul Aleph News a remarcat-o. Ai sunat după el nu o dată? Vine diseară la Aleph News prietenul tău, Valentin Stan.

Numai la Marius Tucă Show și numai la Aleph News şi pe miscareaderezistenta.ro.. Diseară de la șapte. “Totul pentru țară, nimic pentru mine” (Carol I).

 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră