Ce se întâmplă acum cu Andreea Esca: toate întrebările, toate răspunsurile. Interviu azi, la Ştirile ProTV de la ora 19:00

20 Iul 2020
Ce se întâmplă acum cu Andreea Esca: toate întrebările, toate răspunsurile. Interviu azi, la Ştirile ProTV de la ora 19:00

Luni, de la ora 19:00, la Știrile PRO TV, într-un interviu acordat lui Cosmin Stan, Andreea Esca răspunde întrebărilor pe care toată lumea le-a pus în ultimele zile.

”Vom descoperi că un om căruia cei mulți îi pretindeau perfecțiunea este de fapt doar un om cu vulnerabilități și suferințe”, spune Cosmin Stan despre interviul pe care telespectatorii îl pot urmări în această seară.

Andreea Esca lămurește care este starea ei de sănătate, dar și de ce a ales să nu facă o declarație publică până acum: ”Fiecare om cred că are limitele lui și vreau să le mulțumesc acelora care m-au privit ca pe un om. (...) Nu e niciun mister, nu e niciun secret, nu e nicio rușine. Doar că nu mă simțeam în stare să fac acest lucru și nu mi se părea normal ca eu să dau declarații”.

Despre primul interviu al Andreei Esca după o perioadă grea din viața ei, Cosmin Stan spune că va lămuri toate întrebările care au planat în jurul acesteia în tot acest timp. ”Un interviu în care vom descoperi, cu surprindere, că un om căruia cei mulți îi pretindeau perfecțiunea este de fapt doar un om cu vulnerabilități și suferințe. O veți vedea pe Andreea Esca așa cum n-ați mai văzut-o și veți descoperi omul de dincolo de ecran dispus ca de această dată să fie știrea, nu să prezinte știrea, și să ofere tuturor răspunsuri.”

Interviul integral îl puteți urmări luni, 20 iulie, de la ora 19:00, la Știrile PRO TV.

UPDATE

„Bine va gasesc. Da, am fost bolnava de COVID-19. Atat eu, sotul meu cat si unul dintre copii, multumita lui Dumnezeu si unor oameni extraordinari, suntem bine si avem un rezultat negativ azi toti trei.

Lucrurile au fost foarte ciudate, niciodata nu te astepti sa ti se intample tie. Primul care s-a imbolnavit a fost sotul meu. Avea de doua zile febra foarte mare, initial am asociat-o cu o problema mai mult gastrica, ne-am gandit ca are enterocolita, toxinfectie alimentara. Numai ca mi s-a parut ciudat ca era a treia zi cu febra mare aproape de 40 de grade. De obicei facea o singura zi. Atunci am chemat salvarea, ne-am facut testul, el a iesit pozitiv, eu negativ. I-am facut testul biatului, si el a iesit pozitiv, nu avea alt simptom decat ca il durea putin gatul. S-au internat amandoi. Fiica noastra a iesit negativ. Ei doi s-a internat la Victor Babes, amandoi in acelasi salon.

La mine au aparut simptomele dupa vrei 5 zile. Ma miram ca eu nu am. Intr-o zi facand ceva de mancare, faceam cartofi cu usturoi si mi-am dat seama ca nu simt mirosul de la usturoi. Am inceput sa testez parfumuri foarte puternice pe care le aveam in casa. Apoi mi-am dat seamna ca mi-am pierdut si gustul”, a declarat Andreea Esca.

"M-am dus în spital, la Victor Babeș. Problema în cazul soțului meu... S-a întâmplat mult mai grav. Ceea ce i s-a întâmplat lui, a fost o mare surpriză. 

Alex, care este un bărbat de 50 de ani, care nu fumează, care face sport, care a dus o viață ordonată, a făcut cea mai gravă formă.

M-a sunat fiul meu și mi-a spus 'Mamă, să știi că pe tata l-au dus la ATI'. Nu înțelegeam, nu puteam să cred.

„Pe etajul lui Alex (soțul ei, n.red.) noaptea se auzea un barbat, care implora divinitatea, toata noaptea se auzea strigatul acestui om. Se auzeau aparatele care bipaiau non-stop aproape numarandu-ti zilele”, a spus Esca. Ea a declarat că acele clipe nu le va uita toată viața și că au marcat-o. Esca a plâns când a vorbit despre acest lucru.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră