Ursula Von der Leyen și Charles Michel îi felicită pe ucraineni și pe Zelensky pentru premiul Saharov

19 Oct 2022
Ursula Von der Leyen și Charles Michel îi felicită pe ucraineni și pe Zelensky pentru premiul Saharov

Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen si președintele Consiliului European, Charles Michel au comentat pe Twitter vestea acordarii premiului Saharov pentru curajul poporului ucrainean și al președintelui sau Volodimir Zelensky, scrie La Repubblica

„Felicitări poporului ucrainean, reprezentat de președintele său Zelensky. Spiritul și determinarea lor de a lupta pentru valorile de care ne pasă este o inspirație pentru noi toți. UE este de partea curajosului popor ucrainean. Acum și pentru atâta timp cât este necesar" a comentat pe Twitter președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen dupa acordarea Premiului Saharov al Parlamentului European pentru poporul ucrainean și reprezentanții acestuia. 

„Premiul Saharov acordat poporului ucrainean este o altă recunoaștere a curajului și a luptei sale pentru libertate, democrație și valorile inalienabile ale UE”, a subliniat președintele Consiliului European, Charles Michel, într-un tweet.

"La Consiliul European ne vom concentra pe continuarea asistenței noastre; vom rămâne cu Ucraina cât va fi nevoie. Slava Ukraina", a subliniat Michel.

Alte stiri din Externe

Ultima oră