O imagine de 1,8 milioane de dolari

29 Ian 2021 | scris de A.V.
O imagine de 1,8 milioane de dolari

Senatorul şi fostul candidat la Preşedinţia SUA, Bernie Sanders, a declarat că în ultimele cinci zile a strâns 1,8 milioane de dolari care vor fi donaţi în scopuri de binefacere, scrie RADOR.

Banii provin din vânzarea unor produse cu imaginea sa de la ceremonia de învestire a preşedintelui Biden.

Senatorul Sanders a fost atunci fotografiat singur, cu braţele şi picioarele încrucişate, purtând o pereche de mănuşi de lână care au atras atenţia publică.

Provocând amuzament la nivel global după ce a devenit virală, imaginea a fost editată în contexte dintre cele mai surprinzătoare: mănuşile lui Sanders atingând mâna lui Dumnezeu din pictura lui Michelangelo care decorează Capela Sixtină, senatorul democrat ajutând-o pe Demi Moore să modeleze lut la roata ceramică în celebra scenă din filmul ″Ghost″⁣ sau Sanders fiind prezentat alături de participanţii la Conferinţa de la Ialta din Al Doilea Război Mondial, în 1945, aşezat alături de prim-ministrul britanic Winston Churchill, preşedintele american Franklin Roosevelt şi liderul sovietic Iosif Stalin.

Jen Ellis, o profesoară din Vermont, a scris pe Twitter că i-a dăruit mănuşile lui Sanders, pe care le-a tricotat din lână reciclată de la nişte pulovere, în urmă cu doi ani, notează stirileprotv.ro.

Alte stiri din Externe

Ultima oră