Bernie Sanders a anunţat că îl susţine pe Joe Biden pentru a-l învinge pe „cel mai periculos preşedinte din istoria modernă” a SUA

14 Apr 2020 | scris de A.V.
Bernie Sanders a anunţat că îl susţine pe Joe Biden pentru a-l învinge pe „cel mai periculos preşedinte din istoria modernă” a SUA

Senatorul Bernie Sanders a anunţat că îl va susţine pe fostul său rival Joe Biden pentru a-l învinge pe „cel mai periculos preşedinte din istoria modernă” a SUA.

"Astăzi, le cer tuturor americanilor - toţi democraţii, independenţii şi numeroşi republicani - să se alăture în această campanie şi să vă apere candidatura, pe care o susţin", a declarat Bernie Sanders într-un mesaj adresat lui Joe Biden pe Twitter.

Senatorul Bernie Sanders şi-a anunţat miercurea trecută echipa că se retrage din cursa pentru Casa Albă, punând capăt celei de a doua tentative de a obţine învestitura democrată, după o serie de înfrângeri clare în faţa favoritului Joe Biden.

Fostul vicepreşedinte Joe Biden, în vârstă de 77 de ani, rămâne acum singurul candidat democrat în cursă pentru a-l înfrunta pe Donald Trump în scrutinul de pe 3 noiembrie.

El a fost declarat sâmbătă câştigătorul alegerilor primare democrate în Alaska, după un vot organizat prin corespondenţă din cauza pandemiei de coronavirus.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră