Imagini şocante cu Angela Merkel. Sănătatea cancelarei Germaniei, subiect de îngrijorare (VIDEO)

18 Iun 2019 | scris de Marina Constantinoiu
Imagini şocante cu Angela Merkel. Sănătatea cancelarei Germaniei, subiect de îngrijorare (VIDEO)

Imagini şocante. Angela Merkel cuprinsă de un tremurat incredibil, timp de mai multe minute, în timpul unei ceremonii oficiale, marţi, la Berlin. Cancelara germană a fost victima unei stări de rău generalizat, care nu a putut fi controlată, în timp ce îl întâmpina pe preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski.

Cei doi aşteptau o paradă militară la Cancelarie, afară fiind circa 30 de grade, scrie RTL.

Angela Merkel părea că abia mai reuşeşte să stea în picioare, atât de severe erau spasmele, iar imaginile incredibile au făcut înconjurul lumii imediat.

Deşi era evident că nu se simţea bine, Merkel a reuşit să ducă la bun sfârşit ceremonia.

Întrebată de jurnalişti dacă sunt motive de îngrijorare în privinţa sănătăţii sale, Angela Merkel a spus că nu e nimic serios. Era doar deshidratată. [Aveam nevoie de trei pahare cu apă", a spus cancelara.

"Era alături de mine, era în deplină siguranţă", a glumit, la rândul său, preşedintele ucrainean.

Şi totuşi nu e prima dată când trece prin astfel de momente. Presa germană scrie că i s-a făcut la fel de rău în timpul unei vizite în Mexic.

Presa germană citează un specialist care spune că nu i se par întemeiate suspiciunile unui eventual Parkinson în cazul Angelei Merkel și mai degrabă i se pare că e vorba despre o deshidratare, când se pierd electroliți, mai ales că la Berlin este foarte cald.

În plus, Angela Merkel și-a revenit foarte repede după aceea, ceea ce îndepărtează ideea unei afecțiuni mai grave.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră