Elon Musk îl ironizeaza pe Bill Gates comparându-l cu emoji-ul „bărbatului însărcinat”.

24 Apr 2022
Elon Musk îl ironizeaza pe Bill Gates comparându-l cu emoji-ul „bărbatului însărcinat”.

Fondatorul Tesla, Elon Musk, l-a ironizat pe Bill Gates pe Twitter sâmbătă, 23 aprilie comparând burta miliardarului cu cea a emoji-ului „bărbat însărcinat”, scrie RTL

„În cazul în care trebuie să încheiați rapid o erecție."

Aceste cuvinte au fost postate pe Twitter de Elon Musk, fondatorul Tesla și SpaceX, sâmbătă, 23 aprilie.

La aceste câteva rânduri, el a atașat un montaj foto care îi pune în paralel pe Bill Gates și controversatul emoji „bărbat însărcinat”, așa cum a observat The Daily Mail. După care, Elon Musk a distribuit un nou tweet, sub cel anterior, în care publică un instantaneu cu șase persoane cu glugă, însoțită de această scurtă remarcă: „Consiliul din umbră interzis verfica tweetul.

Utilizatorii de internet, scandalizați de această publicație la prima vedere gratuită, i-au reamintit miliardarului ca "Bill Gates a inventat calculatorul. Arătați respect și ștergeți tweetul" putem citi sau, "de ce să fii atât de rău?

În prezent, nu se cunosc motivațiile unei astfel de glume. Cu toate acestea, ipoteza cea mai probabilă ar putea fi ca Musk menține o relație furtunoasă cu co-fondatorul Microsoft. Într-un Tweet publicat în această vineri, CEO-ul Tesla l-a acuzat pe Bill Gates de la scurtcircuitarea afacerii sale pe piața bursieră.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră