Biden s-a speriat de Iepurașul de Paște în timp ce vorbea reporterilor despre Afganistan

18 Apr 2022
Biden s-a speriat de Iepurașul de Paște în timp ce vorbea reporterilor despre Afganistan

O persoană îmbrăcată într-un costum enorm de iepuraș de Paște l-a împiedicat pe președintele Biden să răspundă la întrebarea unui reporter pe gazonul Casei Albe, scrie New York Post

Biden, găzduind prima vânătoare de ouă a președinției sale, pe măsură ce pandemia de COVID-19 scade, a început să răspundă la întrebarea reporterului afgan Nazira Karimi înainte ca iepurașul să apară și să-l facă să încheie discutia.

„Joe Biden a fost întrerupt de iepurașul de Paște după ce a început să comenteze despre Afganistan și Pakistan la Casa Albă”, a subtitrat Dillion un clip de 11 secunde.

Dillon, un consultant în relații publice și fost consilier al premierului britanic Boris Johnson, a împărtășit o versiune extinsă a videoclipului cu The Post, inclusiv ancheta scurtă și greu de auzit a lui Karimi cu privire la Afganistan, Pakistan și Rusia.

„Pakistanul nu ar trebui, iar Afganistanul ar trebui să fie – oamenii ar trebui să fie liberi”, și-a început Biden răspunsul, înainte ca iepurașul să apară.

Biden, aparent șocat, și-a întors capul spre personajul costumat și a făcut un pas înapoi.

Iepurașul și-a fluturat cu entuziasm labele și l-a împins pe Biden să plece, aparent pentru că era nevoie să înceapă o nouă rundă a competiției de vânătoare de ouă.

Nu este clar cine se afla în ținuta de iepuraș, deși asistenta de presă a Casei Albe, Angela Perez, a postat pe Twitter o fotografie cu aceeași mascota stând în biroul de presă al conacului executiv.

Alte stiri din Externe

Ultima oră