Surse: Anchetatorii au găsit PROBE BIOLOGICE în casa lui Dincă. Telefonul Alexandrei a fost găsit

02 Aug 2019
Surse: Anchetatorii au găsit PROBE BIOLOGICE în casa lui Dincă. Telefonul Alexandrei a fost găsit

Anchetatorii au ridicat noi rămăşiţe de oase din curtea lui Gheorghe Dincă, confirmă DIICOT, relatează antena3.ro.

„Au fost identificate fragmente osoase ce vor fi analizate. Activitatea se va sista, urmând ca zilele următoare să continuăm percheziția domicliară”, anunță DIICOT.

La casa lui Gheorghe Dincă s-au găsit și probe biologice.

De asemenea, Gheorghe Dincă i-a condus pe anchetatori într-un parc din Caracal, unde a aruncat telefonul și cartela Alexandrei Măceșanu. 

Dincă a fost din nou în casa ororilor, de unde Alexandra a sunat în urmă cu mai bine de o săptămână să spună că este captivă. După  nouă zile, procurorii şi poliţiştii au instalat acolo un cort de campanie.

Abia vineri, 2 august, au luat şi amprente de pe poarta curţii. 

UPDATE

Anchetatorii au găsit telefonul Alexandrei Măceșanu, tânăra de 15 ani dispărută săptămâna trecută, spun surse apropiate anchetei, citate de Digi24.

Telefonul fetei și cartela SIM au fost găsite înt-un parc din Caracal, la circa 3 kilometri de locuința principalului suspect, Gheorghe Dincă. Telefonul și cartela erau aruncate la distanță mare unul de celălalt.

Anchetatorii urmează să vadă ce date pot afla după analiza telefoanelor – traseul parcurs, dacă au fost făcute apeluri de pe acel telefon mobil.

Dincă ar fi cel care le-a spus anchetatorilor unde se află telefonul și niște haine.

În apelul la 112, Alexandra spunea că sună de pe un telefon găsit în casa în care era sechestrată, pentru că bărbatul a luat telefonul ei.

Până acum au fost găsite două telefoane ale lui Gheorghe Dincă, inclusiv cel de pe care a sunat tânăra la 112.

Procurorii DIICOT au reluat vineri cercetările la casa din Caracal unde Gheorghe Dincă le-ar fi ucis pe cele două adolescente. Gheoghe Dincă se află alături de anchetatori în casa lui, unde le-ar fi ucis pe cele două adolescente, și participă la verificări. Investigatorii au început, de asemenea, să spargă gropile betonate. 

Mihaela Porime, purtătorul de cuvânt al DIICOT, a declarat că în timpul audierilor din noaptea de joi spre vineri, Gheorghe Dincă a oferit noi indicii. 

UPDATE

În camera în care Dincă spune că a stat Alexandra au fost găsite urme de sânge pe perete și pe comodă. Este aceeași cameră în care au găsit și cartea de vizită a cadastristului despre care se știe din apelul Alexandrei Măceșiu la 112.

Nu se știe dacă sângele aparține Alexandrei, precizează antena3.ro.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră