Gheorghe Dincă a obţinut avizul psihologic pentru permisul auto în 2018

31 Iul 2019 | scris de Mediafax
Gheorghe Dincă a obţinut avizul psihologic pentru permisul auto în 2018

Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat de uciderea Alexandrei şi Luizei, şi-a schimbat carnetul de conducere în 2018 şi, potrivit şefului Serviciului Permise din judeţul Olt, a prezentat toate actele necesare, inclusiv un aviz psihologic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat de crimă în cazul celor două adolecente dispărute, şi-a schimbat permisul auto în 2018, pentru că cel vechi îi expira.

Potrivit şefului Serviciului Public Comunitar Regim Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt, Florin Hoară, Gheorghe Dincă avea permis de 40 de ani şi a prezentat, la schimbarea documentului, toate actele necesare.

„Această persoană avea permis auto de 40 de ani şi din ce spun colegii de la Rutieră nu a avut nicio sancţiune. Atunci când a preschimbat permisul a prezentat toate actele necesare prevăzute de ordinul de ministru şi a avut şi avizul psihologic", a declarat, pentru MEDIAFAX, Florin Hoară.

Surse medicale din judeţul Olt au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că Gheorghe Dincă a fost internat de mai multe ori la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Slatina.

Potrivit acestora, ultima internarea avut loc în aprilie 2010. Atunci, bărbatul a fost internat pentru sindrom anxios depresiv, dar în spital medicii i-au pus ca diagnostic secundar „Tulburări mentale şi de comportament datorate folosirii alcoolului”, sindrom de dependenţă, sindrom amnezic şi hepatită alcoolică.

Gheorghe Dincă este cercetat de procurorii DIICOT pentru omor calificat, după ce, duminică, acesta a recunoscut că le-a omorât pe Alexandra şi Luiza.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră