Discuția halucinantă între polițist și Alexandra: „Bine, bine, stai acolo! Nu mai ține linia ocupată”

29 Iul 2019
Discuția halucinantă între polițist și Alexandra: „Bine, bine, stai acolo! Nu mai ține linia ocupată”

Alexandra Măceșanu, fata răpită, violată și ucisă de Gheorghe Dincă, a avut în ultimele clipe din viață o discuție telefonică cu polițistul care a preluat apelul de la operatorul STS. Vă prezentăm mai jos un fragment obținut în exclusivitate pe surse de Digi24.

Potrivit surselor Digi24, Alexandra a fost timorată de polițist și o inhiba prin atitudinea lui, ba chiar ar fi fost recalcitrant. De asemenea, tânăra le-a dat polițiștilor un detaliu elocvent care reducea aria de la 250 de case la jumătate. Nu le-a zis cartierul exact, dar le-a dat un indiciu, mai spun sursele.

În plus, faptul că Alexandra suna și închidea apelurile era din teama că vine criminalul ei.

Un alt detaliu șocant: polițistul nu a crezut că ce se întâmplă este chiar așa cum relata fata, deși plângea și era terifiată.

Discuția dintre polițist și Alexandra
Polițist: Hai, ce vrei?

Alexandra: Am fost răpită și violată. M-a luat...

Polițist: Unde ești, mă?

Alexandra: În Caracal, în Caracal!

Polițist: În Caracal, unde?

Alexandra: În Caracal...

Polițist: Bine, bine, stai acolo. Rămâi acolo că îți trimit eu echipaj, dar nu mai ține linia ocupată.

Alexandra: Vine și mă bate iară. M-a violat!

Potrivit surselor, polițistul de la IPJ Olt i-a spus de trei ori Alexandrei să rămână unde se afla, în condițiile în care era răpită și legată cu sârmă.

Același polițist, după o oră de la această discuție, a sunat la STS să întrebe cum se face localizarea unui apel pentru că nu știa. Această conversație a durat circa 10 minute.

UPDATE

Nicolae Mirea, fostul șef al Poliției Caracal, a vorbit despre discuția pe care a avut-o agentul de poliție cu Alexandra Măceșanu.

Mirea a spus că Alexandra i-a indus în eroare pentru că le-a spus despre un „gard roșu” și despre niște brazi, pe care îi vedea în curtea criminalului. „Ne-a indus în eroare cu gardul roșu.

Brazii erau mici, nici nu se vedeau.”, a declarat polițistul. Mirea este contrazis însă de înregistrări și de agentul care a vorbit la telefon cu Alexandra.

Acesta spune că fata i-a indicat cartierul Bold, locul unde a fost dusă, însă el nu cunoștea zona. „Nu știam ce e acela Bold, de aia îmi aduc aminte că am întrebat-o: Bold e în județul Olt acolo, ce e?”, a declarat polițistul.

În plus, se pare că „gardul roșu” există. Acesta se află la intrarea din spate a casei lui Gheorghe Dincă.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră