El este omul care i-a prezentat-o pe Melania lui Donald Trump! Povestea întâlnirii dintre cel mai puternic om al Planetei și Prima Doamnă

21 Ian 2017 | scris de Mara Răducanu
El este omul care i-a prezentat-o pe Melania lui Donald Trump! Povestea întâlnirii dintre cel mai puternic om al Planetei și Prima Doamnă

Paolo Zampolli- ambasador al SUA în Republica Dominică, fondator al agenţiei de modeling ID Models și fost  impresar al Melaniei Trump- a fost acolo când Melania și Donald s-au întâlnit. El povestește pentru cititorii Q Magazine cum a fost acel moment și ce fel de primă doamnă va fi Melania Trump. 

După rezultatul alegerilor, declară acesta, a fost printre primii care au felicitat-o pe Melania. „I-am spus: «De acum înainte, tu ești Excelenţa Voastră, Prima Doamnă! Trebuie să te obișnuiești». Cred că a fost puțin șocată. Este, până la urmă, o nouă viață pentru ea”. Donald Trump a depus, vineri, jurământul de învestire, devenind oficial cel de-al 45-lea preşedintele al Statelor Unite al Americii. 


1998. Kit Kat Club. New York. „Melania, ţi-l prezint pe prietenul meu Donald. Donald, ea este Melania”. Sunt primele cuvinte care îi vin în minte lui Paolo Zampolli când vorbește despre întâlnirea dintre preşedintele ales al SUA şi soţia sa, pe care el i-a prezentat-o.

„Eram deja prieten cu Donald când acesta a cunoscut-o pe Melania. Pe ea, am întâlnit-o în 1996. O fată cu capul pe umeri, frumoasă, care încerca să exploreze piaţa americană de modeling”, rememorează pentru Q Magazine Paolo Zampolli, fostul impresar al Melaniei Trump.

Zampolli este cel care a descoperit-o pe Melania, când aceasta era model în Europa, cu mai bine de 20 de ani în urmă.Au rămas prieteni, în ciuda timpului, dar și a schimbărilor care au survenit în viața Melaniei.

„Donald a venit la petrecere însoțit, însă, atunci când a văzut-o pe Melania, și-a trimis partenera la toaletă pentru a putea vorbi cu ea. Erau 300 de oaspeți, m-am ocupat de ei, fără să bag de seamă ce se petrece între ei. La câteva săptămâni de atunci, iată, îi văd împreună”, ne spune Zampolli. Acesta a fost, printre altele, nu doar prieten cu Trump, dar pentru o perioadă de timp au lucrat împreună.

Cititi intreaga poveste pe http://www.qmagazine.ro/.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră