#colectiv Claudiu Petre, EROUL din „clubul groazei“. A salvat două persoane înainte să fie răpus de flăcări

28 Oct 2016 | scris de Mara Răducanu
#colectiv  Claudiu Petre, EROUL din „clubul groazei“. A salvat două persoane înainte să fie răpus de flăcări

Claudiu Petre, un tânăr blogger pasionat de rock, a mers, în noaptea de 30 octombrie, alături de prieteni, în Club Colectiv, pentru a participa la concertul trupei Goodbye to Gravity.

Ceea ce ar fi trebuit să fie momente frumoase  şi muzică bună, s-a transformat, în câteva secunte, într-un infern.

Claudiu a reuşit însă să iasă printre primii din „clubul groazei“. Nu l-a răbdat însă inima să rămână acolo şi să privească nepăsător la disperarea celor prinşi în mijlocul iadului. Aşa că s-a întors. Şi a salşvat două vieţi. Din păcate, a fost răpus depus de flăcări...

În momentul în care a văzut că prietenii săi nu au ieşit din clubul care ardea, Claudiu nu a stat pe gânduri şi a intrat de două ori pentru a-i salva. „Când am văzut că se duce flacăra în sus, mi-am luat geanta şi am fugit la uşă... Au fost câteva secunde. Mi-am dat seama că trebuie să mă bag undeva, într-un colţ, cât mai jos, că nu mai respiram normal. M-am băgat în hol, la intrare, şi m-a stins Claudiu. M-a luat afară si s-a dus să mai salveze“, a mărturisit prietena lui Claudiu, Flavia.

claudiu taryiu

ULTIMUL MESAJ POSTAT DE CLAUDIU PETRE

Înainte de tragedia de la Colectiv, Claudiu Petre, eroul care a salvat o fată și apoi s-a întors în club, a postat, vineri, un mesaj cutremurător pe Facebook.
"Au trecut 24 de ore de când am pus un ticket (151029-000223) la Telekom România... încă nici un răspuns... E OK... vine weekend-ul... nu cred că am nevoie de Internet", au fost ultimele rânduri scrise de Claudiu Petre pe Facebook, potrivit dcnews.

 

claudiuu colectiv

 

claudiu tarziuu

 

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră