Ca-n Romania. Clubul Bamboo nu avea toate actele în regulă pentru autorizație de funcționare

21 Ian 2017 | scris de Mara Răducanu
Ca-n Romania. Clubul Bamboo nu avea toate actele în regulă pentru autorizație de funcționare

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu,  a declarat la Digi24 că Clubul Bamboo nu avea autorizaţie de funcţionare. Dan Cristian Popescu spune că reprezentanţii clubului au fost amendaţi anul trecut şi urma să mai fie amendaţi.La randul lor, avocatiiClubului Bamboo susstin ca nu exista suspiciuni in ceea ce priveste lipsa vreunui document si ca societatea detinea toate documentele necesare functionarii. 

Totuşi, clubul avea un plan de evacuare la incendiu autorizat de ISU.

"Nu avea autorizaţie de funcţionare, nu avea autorizaţia de construire recepţionată. Au fost amendaţi anul trecut pe acest motiv, urmau să fie amendaţi din nou şi să li se suspende activitatea. În luna ianuarie ar fi fost amendaţi, nu au ajuns încă la ei cei de la control", a declarat viceprimarul Dan Cristian Popescu.

Dan Cristian Popescu a mai spus că vechea conducere a primăriei ar fi fost interesată ca Bamboo să funcţioneze pentru că organiza acolo diverse evenimente.

Viceprimarul Sectorului 2 a anuntat că în perioada următoare se vor face controale în toate cluburile.

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă dimineaţă, la clubul Bamboo din capitală. Clubul a ars în totalitate, clădirea fiind prăbuşită în cea mai mare proporţie.

Un număr de 11 victime ale incendiului din Bamboo au fost depistate cu intoxicare şi hipotermie până în prezent, informează reprezentanţii ISU Bucureşti. Conform acestora, 38 de persoane au ajuns la spital, dintre care 21 de victime transportate de SMURD şi SABIF, iar 17 cu mijloace proprii.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră