Bamboo: Cinci persoane internate, dintre care o pacientă, la secția de ATI a Spitalului Floreasca

21 Ian 2017 | scris de Magda Marincovici
 Bamboo: Cinci persoane internate, dintre care o pacientă, la secția de ATI a Spitalului Floreasca

UPDATE: În prezent, se mai află internate în unitățile spitalicești din București un număr de 5 persoane care au suferit afecțiuni în urma accidentului de la Clubul Bamboo, conform datelor transmise de Centrul Operativ pentru Situații de Urgență la Ministerul Sănătății.
Dintre acestea, un număr de 4 persoane se  află internate la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca București și 1 persoană la Spitalul Pantelimon.
 Niciunul dintre pacienți nu au prezentat arsuri.
O singură pacientă care se află internată la Spitalul Floreasca se află într-o situație care necesită supraveghere specială.

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, precizează  că situația răniților în incendiul de la clubul Bamboo este în dinamică, mulți dintre aceștia, prezentându-se la spital prin mjloace proprii.
 Potrivit comunicatului Ministerului Sănătății, în această dimineață s-au prezentat la unitățile spitalicești un număr de 42 de persoane, din care 10 persoane au necesitat internare, după cum urmează:
  – la Spitalul Clinic de Urgență București s-au prezentat un număr de  22 persoane, din care în prezent mai sunt internate 9 persoane;
 
 – la  Spitalul Universitar de Urgență București s-au prezentat 6 persoane, nici o persoană nu a necesitat internare;
 
 – la Spitalul Clinic de Urgență Pantelimon s-au prezentat 5 persoane din care o persoană mai este internată;

 – la Sitalul Clinic de Urgență Colentina s-au prezentat 3 persoane, nici o persoană internată;
– la Spitalul de Urgență Elias  s-au prezentat 6 persoane care nu au necesitat internare.
 
Cei 10 pacienți internați în prezent sunt conștienți, au intoxicații cu monoxid de carbon sau traumatisme de membre sau de coloană vertebrală (zona lombară).
 
Niciunul dintre pacienți nu a prezentat arsuri, o singură pacientă care se află internată în secția de ATI a Spitalului Floreasca se află într-o situație care necesită supraveghere specială.

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră