Ziua mondială a teatrului: #comedia în carantină

27 Mar 2020 | scris de A.A.
Ziua mondială a teatrului: #comedia în carantină

Teatrul de Comedie se alătură celorlalte teatre din țară care își mută stagiunea în online și își alege cea mai potrivită zi pentru a-și lansa seria de spectacole pe care o va transmite prin intermediul platformelor de socializare. Printr-un comunicat oficial suntem informați că începând de astăzi ne putem bucura de cele mai renumite spectacole atunci când #stămacasă.

”Teatrul de Comedie anunță lansarea programului COMEDIA ÎN CARANTINĂ, care se va desfășura în perioada 27 martie – 15 mai și va cuprinde o serie de materiale video din arhivă, însoțite de un salut din partea unui actor din distribuție, dar și unele create special în contextul situației actuale.

Toate acestea vor fi difuzate exclusiv în mediul online și vor putea fi vizionate gratuit.

Proiectul va debuta vineri 27 martie, ora 19.00, fiind primul an în care Ziua Mondială a Teatrului va fi sărbătorită, din păcate, doar în mediul virtual. 

Pe canalul de youtube al Teatrului de Comedie va fi încărcată filmarea integrală a spectacolului                   

O SCRISOARE PIERDUTĂ de I.L. Caragiale, regia Alexandru Dabija, decor Puiu Antemir, costume Anca Răduță, muzica Ada Milea.

Revenim cu detalii legate de modalitatea de accesare. De asemenea, acesta reprezintă primul spectacol dintr-o selecție de șapte titluri, comedii care au la bază texte românești, urmând să afișăm programul tuturor reprezentațiilor incluse în proiect.

Fiecare spectacol va fi disponibil online timp de o săptămână.”

 

Alte stiri din Teatru

Ultima oră