Teatru în curte la TVR: “Mama mia”

31 Iul 2016 | scris de Alex Revenco
Teatru în curte la TVR: “Mama mia”

Duminică, 31 iulie, de la ora 20:30, Teatrul Arte dell’Anima prezintă spectacolul „Mama mia”, după Theo Herghelegiu, în regia lui Felix Crainicu.

Povestea Phillomenei
„Mama Mia” este spectacolul care dă viață poveștii lui Phillomene, virgina de 29 de ani care s-a decis să-și ia destinul în mâini. Problemele apar în momentul în care fata începe să-și aducă acasă pretendenții. Nu de alta, dar nici unul nu deține suprema calitate – aceea de a fi pe placul mamei, o mamă care adună în ea toate calitățile și, mai ales, toate defectele mamelor.

Comedie neagră despre iubire
„Mama Mia” – o comedie neagră despre iubire. Așa cum este ea – frumoasă, cinică, intensă. Un spectacol independent născut din nevoia de a spune lucrurilor pe nume. Chiar dacă aceste lucruri dor. Totul e să fie spuse cu umor. Pentru că viața e mai ușoară și mai frumoasă când râzi. În distribuţie Ela Ionescu, Theo Herghelegiu, Demeter Andràs, Radu Micu și Marius Petrescu. Scenografia este semnată de Alexandra Putineanu iar muzica originală e interpretată live de Ștefania Stan.

Intrarea este 15 şi 22 de lei
Spectacolul, recomandat persoanelor peste 16 ani, se desfășoară în curtea Televiziunii Române, în aer liber, pe scena special amenajată. Accesul publicului se face prin strada Pangrati, nr. 8-10, de la ora 20:00. Biletul de intrare este 22 de lei (preţ întreg) şi 15 lei (redus) pentru elevi, studenți, pensionari. Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în magazinele Germanos şi înainte de spectacol, de la casa de bilete amenajată la intrarea în TVR, din strada Pangrati nr. 8-10, începând cu ora 19:30.

Alte stiri din Teatru

Ultima oră