Spectacolul Cataclisma – Live de la unteatru

20 Mar 2020
Spectacolul Cataclisma – Live de la unteatru

Vineri, 20 martie, ora 19.00 live pe site-ul oficial www.unteatru.ro

„Cataclisma” este un solo coregrafic care prezintă un corp (feminin) bombardat cu informație. Informația îl manipulează, îl revoltă, îi face rău, dar, n-are ce face… Din ciclul „țara arde și baba se dă cu ruj”, acest corp se deformează (la prorpiu) pe măsură ce ascultă neputincios voci „celebre” care conduc lumea. Informația are un ecou în el, însă reacțiile lui nu au niciun folos. Ea nu face decât să se acumuleze în stomacul lui. Spectacolul exemplifică prin corporalitate și „corporealitate” tranziția „cronologică” de la omul din apartament/birou/club, la omul din peșteră.

“UNTEATRU e un gând care a legat oameni într-un proiect cultural curajos .S-a născut din dorința de a face posibilă întâlnirea oamenilor cu teatrul, acasă, un teatru într-o casă. O casă fără poveste, sub acoperișul căreia teatrul increat își așează istoria ca într-un creuzet în care se topesc și se contopesc idei.

Ne-am găsit un loc în vechiul București, într-o casă cu ceai, cărți și teatru, între pereți de cărămidă îmbrăcați în pânze negre. Nu i-am dat un nume, am singularizat și am obținut UNTEATRU -am sudat cuvintele pentru trăinicie.

Aici nu aplauzi pentru că trebuie ci pentru că simți. Palmele nu se supun unor convenții ci au o viață a lor. Au receptori care răspund unor stimuli emoționali… dacă asta nu se întâmplă, nu aplaudați!”

 

Mai multe informații si programul complet al spectacolelor le găsiți pe www.unteatru.ro

Alte stiri din Teatru

Ultima oră