Premieră la Comedie: “Diseară la 7”, cu Ilona Brezoianu şi Alexandru Conovaru

20 Feb 2018 | scris de Alex Revenco
Premieră la Comedie: “Diseară la 7”, cu Ilona Brezoianu şi Alexandru Conovaru Galerie foto (2)

Miercuri 21 februarie, la Teatrul de Comedie, de la ora 19.30, are loc premiera oficială a spectacolului “Diseară la 7”.

Întâmplarea - sau soarta? - îi aduce la un loc pe un El și o Ea, într-un spațiu rupt de lume. Deși la început sâcâit de întrebările incomode ale necunoscutei, El intră în dialog cu Ea, ajungând să pună capăt unei singurătăți care îl bântuia de ani de zile. Așadar, o întâlnire până la urmă deloc întâmplătoare, ci dimpotrivă, revelatoare, scoțând la iveală adevăruri adânc ascunse și salvatoare. Pentru că speranța vine de unde nu te aștepți.

„Mi-am dorit să vorbesc despre incapacitatea omului de a se desprinde de propriul trecut, despre frică, despre speranţă şi lipsa ei, despre înstrăinare şi senzaţia că viaţa n-are nici un sens. Despre emoţii care aparent sunt stinse de mult, dar continuă să afecteze fiecare nouă zi, petrecută cu iluzia că totul e bine în cea mai bună dintre lumile posibile. Dincolo de aspectele întunecate însă, am găsit necesar să spun că oamenii au nevoie unii de ceilalţi”- Aurelian Bărbieru

“Am invitat un prieten săptămâna trecută si mi-a spus că nu poate să îşi amâne programul şi să încerc data viitoare sa îl anunţ cu câteva zile înainte. Păi săptămâna viitoare nu inseamna pentru tine cu cateva zile inainte? Si mi-a răspuns: "cum săptămâna viitoare când mi-ai zis "diseara la 7"? Am înţeles ce tare e titlul. Vă garantez că e tare si spectacolul!”- Chris Simion-Mercurian.

Piesa într-un act “Diseară la 7”, de Aurelian Bărbieru, a câștigat Premiul I la ediția a XII-a a Concursului de Comedie Românească, organizat de Teatrul de Comedie în 2017.

În distribuţie- Ilona Brezoianu si Alexandru Conovaru, coregrafia: Ioana Marchidan, regia: Chris Simion-Mercurian.

 

Alte stiri din Teatru

Ultima oră