În premieră la Bucureşti: London Comedy Night

26 Ian 2017 | scris de Alex Revenco
În premieră la Bucureşti: London Comedy Night

Pe 25 februarie, clubul The Hub (fostul Music Club) devine, pentru o seară, casa umorului englezesc!

Patru dintre cei mai apreciaţi artişti de comedie din circuitul de stand-up al Marii Britanii prezintă pentru prima oară la Bucureşti “London Comedy Night” - un show de două ore la care se va râde pe săturate. John Robertson, Maria Shehata, Dylan Gott şi Masud Milas vă aşteaptă la un show alert şi actual, la care distracţia este garantată.

John Robertson  este co-prezentatorul emisiunii ”Videogame Nation”, a postului de televiziune ”Sky” și scrie pentru VICE, The Huffington Post, SBS Comedy sau The List. Emisiunea lui, ”A Nifty History of Evil” a câștigat premiul ”Critic’s Choice” la Festivalul de Comedie “Wild West”și a reușit să înființeze un cult în Marea Britanie, iar asta l-a adus pe prima pagina a BBC News. John este activ pe scena de stand up comedy de la 17 ani şi a intrat în atenția publicului începând cu anul 2003, când a participat la Australian Idol și a reușit să imite foarte bine un atac de apoplexie, în direct, la o televiziune națională.

Maria Shehata este o artistă de comedie născută și crescută în Columbus, Ohio. A câștigat premiul pentru ”Cel mai bun comediant” în cadrul ” Hollywood Festival of New Cinema”, serialul ei de pe Internet ” My Super-Overactive Imagination", a câștigat premiul pentru ”Cea mai bună comedie” în cadrul ” Miami Web Fest”. Show-ul ei de stand-up-ul ei a fost difuzat și în Comedy Central’s “The Watch List”, Showtime’s “Bridging the Gap” şi Nuvo TV's "Stand Up and Deliver"

Dylan Gott a făcut o impresie foarte bună într-un interval scurt de timp, în circuitul canadian de stand-up. A fost nominalizat la râvnitul premiu ”Canadian Comedy Award” și a fost selectat să participe la prestigioase festivaluri de comedie cum ar fi ”Just For Laughs” , ”Icebreakers” sau ” North By Northeast.” Are numeroase apariții la televiziuni și radio-uri din Canada. A deschis show-urile artiștilor preferați de la Comedy Central, precum Todd Barry, Todd Glass, Brian Posehn, The Sklar Brothers, Joe Rogan.

Masud Milas este un artist de stand up comedy remarcat în ultimul timp care joacă în cluburi din Londra și alte oraşe din Marea Britanie. Cunoscut sub numele de "super chilled out" de către revista Time Out, Masud a deschis show-ul lui Stephen K Amos din recentul turneu și este artist rezident în popularul club Angel Comedy Club din Londra.

Biletele pentru London Comedy Night costă 40 de lei şi sunt disponibile online pe myticket.ro, iabilet.ro şi bilete.ro precum şi în reţeaua magazinelor partenere.  

 

 

Alte stiri din Teatru

Ultima oră