O nouă premieră la Teatrul de Comedie - „Artificii”

14 Iun 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
O nouă premieră la Teatrul de Comedie - „Artificii”

Teatrul de Comedie anunță o nouă premieră, care va avea loc sâmbătă, la Sala Nouă. Cu Cristina Drăghici, Silviu Debu, Alexandru Iordache, Călina Epuran și Cosmina Soare, în regia  Elenei Morar, „Artificii” este unul dintre cele trei proiecte câștigătoare la concursul COMEDIA ȚINE LA  TINEri, ediția a VI-a, 2015, proiect inițiat de Teatrul de Comedie în parteneriat cu Primăria Municipiului București și Clubul UNESCO Adolescenți.

 

„Artificii” propune o călătorie în timp, prin momentele cheie în care istoria comună a doi oameni se desface în două povești paralele. Cum timpul dragostei nu e liniar, nici cele două povești nu se lasă în pace una pe cealaltă.

 

Un roadtrip de Revelion între un publicitar și o ONG-istă care fug din oraș ca să poată juca ultima carte a relației: sinceritatea. Spectacolul fixează geografia, chimia și temperatura unei relații între doi oameni - nici eroi, nici marginali – care trăiesc și se luptă în Bucureștiul reclamelor și-al protestelor ecologiste.

 

Un restart cu artificii în toate sensurile. O tragi-comedie la care râzi pentru că după o vreme se poate râde despre orice.

Alte stiri din Teatru

Ultima oră