O cupolă colorată metalică, surprinsă de roboții NASA pe Marte

01 Dec 2015 | scris de Gabriela Antoniu
O cupolă colorată metalică, surprinsă de roboții NASA pe Marte

O cupolă masivă, metalică, colorată a fost remarcată într-o fotografie oficială a NASA, construcție despre care ufologii spun că nu poate fi naturală. David Gannet și-a postat descoperirea pe Facebook, care a fost preluată rapid de Mars Moon Space Photo Zoom Club, care a spus că poate fi o dovadă.

"Este evident că domul misterios nu se aseamănă cu împrejurimile și chiar iese în evidență în acea imagine. Ar putea face parte dintr-o altă structură veche, construită de cei care au locuit pe Marte în trecut. Astfel de dovezi nu ar trebui ignorate”, a comentat imaginea site-ul conspiraționist Unsilent Majority.

Descoperirea cupolei vine după ce în peisajul marțian a fost descoperită ceea ce pare o față imensă săpată într-o piramidă. NASA a anunțat la începutul acestui an că se crede că apa sărată s-a scurs prin canioanele și cratere marțiene în timpul verii. A fost o descoperire uriașă, deoarece oamenii de știință cred că apa este un ingredient vital pentru viață și de aici posibilitatea de a apare o rasă extraterestră.

Alte stiri din Stiinta

Ultima oră