IMAGINI UNICE! Extraterestru mumificat, ţinut secret de ufologi, prezentat la o conferinţă ştiinţifică, în Bulgaria (VIDEO)

07 Noi 2015
IMAGINI UNICE! Extraterestru mumificat, ţinut secret de ufologi, prezentat la o conferinţă ştiinţifică, în Bulgaria (VIDEO)
Aseară, la Sofia, a început o conferinţă ştiinţifică internaţională, dedicată civilizaţiilor extraterestre. Invitaţii sunt lectori ai Academiei de Ştiinţe din Federaţia Rusă, Institutului SETI-California şi Agenţiei Spaţiale Franceze. Potrivit agenţiei bulgare Novinite, în cadrul conferinţei UFO vor fi prezentate imagini cu un "extraterestru mumificat", care măsoară 50 de centimetri, fără urechi şi cu ochi mari, descoperit în interiorul unui mormânt mayaş.
 
În cadrul întâlnirii, cercetători din Europa şi America vor încerca să "aducă în discuţie subiecte tabu precum posibile contacte în viitorul apropiat cu civilizaţii extraterestre".
 
"Din ce în ce mai multe documente şi secrete sunt dezvăluite", a declarat conferenţiarul dr. Lăcezar Filipov, de la Institutul pentru Cercetări Spaţiale din cadrul Academiei Bulgare de Ştiinţe.
 
Mexicanii vin în Bulgaria cu o întreagă echipă şi vor retransmite conferinţa în America Latină. Jurnalistul și ufologul mexican Jaime Maussan a promis că duminică va prezenta imagini unice cu o creatură extraterestră. Micul umanoid mumificat a fost găsit în urmă cu 2-3 ani în Mexic și până în prezent a fost ținut în secret. 
 
În cadrul conferinţei, pentru prima dată, vor fi prezentate două teorii bulgăreşti privind formarea cercurilor din lanuri, care rămân până în prezent un mister. 
 
Conf. dr. Lăcezar Filipov va prezenta două rapoarte. Unul se referă la impactul posibilelor veniri ale extratereştrilor, iar cel de-al doilea conţine informaţii despre aşa-numitele catastrofe ale extratereştrilor.
 

Alte stiri din Stiinta

Ultima oră