Australian Open: Novak Djokovic va oferi versiunea sa despre poveste în zilele următoare

03 Feb 2022
Australian Open: Novak Djokovic va oferi versiunea sa despre poveste în zilele următoare

Primit joi la Belgrad de președintele sârb Aleksandar Vucic, numărul 1 mondial Novak Djokovic a anunțat că va vorbi despre expulzarea sa din Australia în termen de șapte până la zece zile.

 

Djokovic, numărul 1 mondial la tenis, a anunțat joi că va spune în termen de „șapte până la zece zile” „versiunea sa a poveștii” despre expulzarea de către autoritățile australiene care l-a împiedicat să concureze în primul Grand Slam al sezonului.

„Vă rog să aveți răbdare, în următoarele șapte până la zece zile voi vorbi cu presa mai detaliat și cu, ca să spunem așa, partea mea a poveștii și tot ce s-a întâmplat în Australia. Mulțumesc. ”, a spus „Nole” reporterilor care au venit președinția sârbă pentru a asista la prima sa apariție publică de la întoarcerea sa în Serbia.

 

Chiar dacă eram singur în detenție în Australia și am avut de înfruntat multe probleme și provocări, nu m-am simțit singur”, a spus sârbul în vârstă de 34 de ani.

Am primit mult sprijin, al familiei mele, al prietenilor mei și al întregului popor sârb. Dumneavoastră, în calitate de președinte al Serbiei, nu erați obligat să-mi oferiți un asemenea sprijin. Aș dori să vă exprim imensa recunoștință față de dvs. Probabil te-ai pus într-o situație politică complicată în ceea ce privește relațiile internaționale. De aceea vă sunt extrem de recunoscător. Ca persoană, ca cetățean sârb și ca sportiv, îmi voi aminti multă vreme acest lucru. »

Djokovic, ale cărui teste PCR prezentate pentru a participa la Australian Open au fost validate de procuratura sârbă, s-a adresat apoi presei prezente în sală: „Vă rog să aveți răbdare. În șapte până la zece zile voi vorbi cu presa mai detaliat cu partea mea a poveștii și tot ce s-a întâmplat în Australia. Mulțumesc. »

Președintele sârb Vucic a vorbit apoi din nou și a anunțat: „Nu vrea să vă spună, dar îi va învinge pe toți la Roland-Garros, Wimbledon și US Open. »

Sursa: L'équipe

Alte stiri din Sport

Ultima oră