Încă o victimă a turneului de tenis organizat de Djokovic în plină pandemie: Goran Ivanisevic, infectat cu SARS-CoV-2

26 Iun 2020 | scris de I.D.
Încă o victimă a turneului de tenis organizat de Djokovic în plină pandemie: Goran Ivanisevic, infectat cu SARS-CoV-2

Croatul Goran Ivanisevic (48 de ani), antrenorul tenismenului sârb Novak Djokovic, a fost depistat pozitiv la un test de coronavirus, potrivit unui anunț al acestuia citat de Eurosport.

Ivanisevic, care a fost și organizatorul părții de turneu desfășurate în Croația, este ultimul dintr-un lung șir de infectați cu SARS-CoV-2 după participarea la acest turneu aspru criticat de lumea sportului, medici și presă.

Până acum au fost depistați pozitiv tenismenii Novak Djokovic (și soția), Grigor Dimitrov (și antrenorul său), Borna Coric, Viktor Troicki, precum și alți participanți la eveniment.

Cu o zi în urmă, Ivanisevic îi luase apărarea lui Djokovic, cel care a avut inițiativa de a organiza turneul în Serbia și Croația.

„E uşor să te dai deştept acum, iar Novak este atacat pentru că este foarte popular. Am impresia că toată lumea abia aştepta o mişcare greşită. A încercat să facă ceva măreţ, un turneu caritabil, după ce toţi am stat <> timp de trei luni. Pot să accept criticile legate de petrecerea de la Belgrad, dar niciunul dintre jucătorii şi cei care au participat n-a spus că nu vrea să meargă acolo. Nimeni nu a fost forţat să se distreze, să danseze sau să îşi dea jos tricoul”, a spus Goran Ivanisevic, citat de Eurosport.

Ivanisevic a anunțat că în ultimele 10 zile a făcut trei teste, și la primele două a ieșit negativ, dar la al treilea rezultatul a fost pozitiv.

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră