Acum știm cine va juca la București în optimile de finală ale EURO 2020

24 Iun 2021 | scris de Istvan Deak
Acum știm cine va juca la București în optimile de finală ale EURO 2020

Faza grupelor Campionatului European a ajuns la final miercuri seară, iar 16 echipe, primele două clasate din fiecare dintre cele șase grupe și cele mai bune patru formații care au încheiat pe locul trei, s-au calificat în optimile de finală.

Cum pe noi ne interesează în mod special cine va evolua pe Arena Națională la 28 iunie, de la ora 22:00, avem răspunsul: Franța și Elveția.

Prima fază eliminatorie a EURO 2020 va fi sâmbătă, 26 iunie, la Amsterdam, unde, de la ora 19:00, Țara Galilor, locul doi din grupa A, va juca împotriva Danemarcei, formația care a terminat pe locul doi în grupa B.

Tot sâmbătă, însă de la ora 22:00 și pe stadionul ”Wembley” din Londra, Italia va juca împotriva Austriei, ocupanta locului secund din grupa C, grupă care s-a jucat și la București.

Duminică, 27 iunie, prima optime de finală a zilei are loc la Budapesta, de la ora 19:00, pe ”Puskas Arena”, unde naționala Olandei va juca împotriva Cehiei, echipa care a încheiat pe locul trei în grupa D.

În aceeași zi, de la 22:00, Belgia, câștigătoarea grupei B, va juca, la Sevilla, împotriva Portugaliei.

În prima confruntare de luni, 28 iunie, din optimi, cea programată de la ora 19:00, se confruntă Croația cu Spania. Partida va avea loc la Copenhaga.

Marți, 29 iunie, este ultima zi a optimilor de finală, iar de la ora 19:00, la Londra, Anglia, câștigătoarea grupei D, va juca împotriva Germaniei, locul doi din grupa F.

Ultima confruntare de finală se va disputa de la 22:00, la Glasgow, între Suedia și Ucraina.

Alte stiri din Sport

Ultima oră