UEFA a desemnat Budapesta ca posibilă alternativă de a găzdui finala EURO - 2020

19 Iun 2021 | scris de Istvan Deak
UEFA a desemnat Budapesta ca posibilă alternativă de a găzdui finala EURO - 2020

UEFA a declarat vineri că are un plan de urgență în cazul în care finala din 11 iulie a Campionatului European - care se desfășoară parțial și la Budapesta - nu ar putea avea loc pe stadionul Wembley din Londra, scrie Rador.

Potrivit informațiilor presei britanice, finala ar putea fi organizată în caz de nevoie pe Arena Puskás din capitala Ungariei. Deoarece guvernul britanic nu a ridicat deocamdată restricțiile de intrare în țară impuse din cauza epidemiei de coronavirus și nici carantinarea obligatorie de zece zile, organizatorii turneului continental au început tratative autoritățile britanice.

Cotidianul britanic The Times a scris vineri că UEFA consideră Budapesta ca alternativă pentru locul desfășurării finalei, dacă restricțiile rămân în vigoare și suporterii străini nu vor putea intra pe stadionul Wembley din Londra. Conform planului inițial, în capitala Angliei ar fi avut loc cele două semifinale, precum și finala Campionatului European.

"Avem întotdeauna un plan de rezervă, dar deocamdată suntem încrezători că Londra va putea găzdui meciurile din ultima săptămână a Campionatului European" - se scrie în comunicatul UEFA. Budapesta a primit inițial dreptul de a găzdui trei meciuri din grupe și unul din optimile de finală, în timp ce la Londra sunt organizate trei meciuri din grupe, respectiv încă două optimi de finală.

Alte stiri din Sport

Ultima oră