Un album inedit al lui Prince va fi lansat în septembrie, la doi ani de la moartea cântăreţului (VIDEO)

08 Iun 2018 | scris de Marina Constantinoiu
Un album inedit al lui Prince va fi lansat în septembrie, la doi ani de la moartea cântăreţului (VIDEO) Galerie foto (2)

Celebrul Prince revine în actualitate, deşi nu mai este printre noi. Mort acum doi ani, Prince revine anul acesta în centrul atenţiei, odată cu publicarea autobiografiei sale şi a unui album cu melodii inedite, scrie presa internaţională. Anunţul figurează şi în pagina de Facebook a regretatului cântăreţ.

De altfel, compania discografică Warner Bros. Records a informat într-un comunicat că va lansa la 21 septembrie un album inedit al regretatului Prince intitulat "Piano & Microphone 1983".

Acest album postum va conţine şi versiunea originală a melodiei "Nothing Compares 2 U", recent dezvăluită de YouTube.

Troy Carter, director al serviciilor creative la Spotify şi care gestionează averea lui Prince prin intermediul companiei Atom Factory, dezvăluise deja în aprilie revistei de specialitate Variety că se lucrează la editarea acestui material inedit al legendarului artist, o ştire confirmată acum de Warner Bros. Records.

Prezentat drept un cadou pentru fanii lui Prince, albumul va avea 9 piese şi o durată de 35 de minute, noul album 'Piano & Microphone 1983' include o serie de înregistrări solo ale regretatului artist în faţa pianului, realizate în studioul său din Minneapolis (SUA) în 1983.

"Prince păstra totul", explica Troy Carter pentru Variety. "Există decenii de muzică, de înregistrări video, de obiecte, dar trebuie timp pentru a le analiza şi a găsi contextul istoric: originea, colaboratorii, anul şi locul înregistrării", a mai spus acesta.

Precum piesa "Mary Don't You Weep", disponibilă în avans pe platformele digitale, acest album include noi versiuni ale unor cântece cunoscute ale artistului ca "Purple Rain", "17 Days" sau "Strange Relationship".

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră