Premoniţia lui Avicii: "Le-am spus că o să mor". Familia sugerează că s-ar fi sinucis (VIDEO)

26 Apr 2018 | scris de Marina Constantinoiu
Premoniţia lui Avicii: "Le-am spus că o să mor". Familia sugerează că s-ar fi sinucis (VIDEO)

Hazard sau destin, cu câteva zile înaintea morţii celebrului DJ Avicii (pe numele adevărat Tim Bergling), Netflix a distribuit online un documentar referitor la cariera superstarului. De la începuturi, până la probleme, retragere, scoţând în evidenţă faţa sumbră a poveştii şi evocând gravele probleme de sănătate ale acestuia, scrie 7sur7.be.

Împins de manageri să apară pe scenă (800 de concerte între 2008 şi 2016), starul suedez a recunoscut că era la capătul puterilor atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic. Afectat de o pancreatită din cauza dependenţei de alcool, Avcii simţea că nu mai rezista la un asemenea stil de viaţă. În aşa măsură era de conştient că nu mai poate, încât în documentarul intitulat "Avicii: True Stories", a făcut o predicţie înfricoşătoare.

"Le-am spus că nu mai sunt capabil să cânt. Le-am spus: o să mor. Le-am spus de atâtea ori. Şi nici nu mai vreau să aud că trebuie să mai apar în vreun concert", declară el în acest documentar.

Oficial, despre cauza morţii starului suedez nu se ştie nimic. Avicii a fost găsit mort în camera de hotel în Muscat, Oman, la 20 aprilie. 

Acum, la şase zile de la moarte, familia sa transmite un mesaj în care spune că acesta își dorea doar să-și găsească pacea, scrie Variety.

”Iubitul nostru Tim era un căutător, un suflet de artist, fragil, care căuta răspuns la întrebări existențiale.

Un perfecționist care a călătorit și a muncit din greu, într-un ritm care i-a provocat foarte mult stres.

Când a încetat să mai meargă în turnee, voia să găsească un echilibru în viață, să fie fericit și să facă ce îi place mai mult: muzică.

A căutat mereu răspunsuri despre fericire, scopul nostru și viață.

Nu mai avea putere să meargă mai departe.

Voia să-și găsească pacea.

Tim nu era făcută pentru mașinăria în care ajunsese. Era un om sensibil care își iubea fanii, dar nu și atenția publică.

Tim, vei fi iubit mereu și îți vom simți mereu lipsa.

Persoana ta și muzica ta vor menține memoria ta vie”, este comunicatul familiei.

Autorul excelentului "Levels" pregătea un nou album, care era aproape gata. Producătorul său, Neil Jacobson, mărturiseşte că este în posesia unor piese ale geniului muzicii electro. Întrebarea este dacă fanii se pot aştepta la nişte titluri postume.

"O să stau de vorbă cu familia, când toate astea vor trece şi lumea va avea timp să respire", explică producătorul într-un interviu acordat revistei Variety.

"Vom încerca să obţinem sfaturi din partea familiei, apoi toată lumea va trece la treabă şi va face ceea ce Tim ar fi vrut ca noi toţi să facem", a mai spus producătorul.

Urmăriţi aici trailerul oficial al filmului "Avicii: True Stories".

 

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră