Un nou matinal la SmartFM: Halas și Pârlea, ielele de dimineață

03 Mai 2018 | scris de Sebastian S. Eduard
Un nou matinal la SmartFM: Halas și Pârlea, ielele de dimineață

Începând de luni, 7 mai, SmartFM va avea un nou matinal. “Halas și Pârlea, ielele de dimineață” este titlul noului format care le va avea ca protagoniste, ați ghicit, pe Adina Halas și Iulia Pârlea.

Este pentru prima dată în FM-ul bucureștean când tronsonul matinal, cel mai important al unui radio, aparține unor vedete de sex feminin.

Le ce ne vom aștepta? La două voci sexy – cum altfel – care te vor molipsi cu buna lor dispoziție. Informații din cele mai variate domenii, invitați unul și unul, muzică bună, totul dublat de o doză bună de energie este rețeta infotainmentului perfect pus la cale de cele două...”iele”.

“Sunt o persoană matinală de fel, deși nu prea îmi iese asta cu culcatul devreme decât rar”, povestește Adina Halas. “Faptul că mă voi trezi la ora 5 pentru ca la 7.30 să fiu în direct la Smart FM alături de Iulia sună dur, dar are și avantaje incontestabile: hei, traficul în Bucureăti va fi senzațional la orele acelea! Mi se spune des că am o energie molipsitoare, asa că mi-aă dori să o transmit ăi ascultătorilor SmartFM, știut fiind că multi dintre ei nu funcționează la parametri înalți dis-de-dimineață, dar cu toate astea trebuie să se mobilizeze. Sper să îi ajutăm noi să își ia un boost de energie care să le facă dimineața funcțională și simpatică.”

„Cine se trezește dimineață , SIGUR o sa încerce și “CU FEMEI” ! “, glumește Iulia Pârlea.  “Cam așa va suna slogan-ul meu de luni încolo ! Nu sunt o persoană matinală , dar a fost o provocare prea mare să nu o accept ! Abia aștept !!! Știu sigur că eu și Adina vom face echipă bună , am avut chimie încă de la început și ne vom completa perfect ! Tot ce îmi doresc este să transmit ascultătorilor energie bună , veselia care ma caracterizează și experiențele funny pe care le trăiesc zilnic . Pentru că nu-i așa , în orice rău există un bine !”

Vă așteptăm luni dimineață, de la ora 7.30 pe frecvențele SmartFM și pe SmartFM.ro

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră