O samă de încâlceli vor fi desfăcute. La SmartFM. Curând, pe 107,3

27 Mai 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
O samă de încâlceli vor fi desfăcute. La SmartFM. Curând, pe 107,3

Istoria României, mai ales cea recentă, pare o shaorma plină cu mistere, conspirații, ciudățenii și intrigi. În curând, o parte dintre aceste povești adevărate și teribil de încâlcite vor fi desfăcute printr-un proiect al Smart FM. Chestii la care nici cu gândul nu cugetați vor fi scoase la iveală la ceas de seară.

 

Știați că inclusiv în România comunistă s-au practicat castrări voluntare în timpul unor ritualuri religioase barbare și bizare? Aveți idee de unde vin de fapt țiganii? Dar că Nicolae Ceaușescu a trimis trupe ale armatei române fix în Africa? V-a trecut prin cap că în 1928 o bandă de conspiratori comuniști a devalizat cu violență o sumă imensă a autorităților de stat românești? Aveți idee care erau relațiile dintre mareșalul Ion Antonescu și francmasonerie? Dar că rămășițele lui Nicolae Bălcescu au fost aproape identificate de niște universitari de la București?

 

Despre acestea dar și multe altele veți afla în curând exclusiv la Smart Fm, prin intermediul unui realizator proaspăt întors în echipa care l-a consacrat și a invitațiilor săi.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră