TOPUL zodiilor care iubesc o singură dată în viaţă. Te numeri printre ele?

16 Iun 2017 | scris de Jeanina Nastase
TOPUL zodiilor care iubesc o singură dată în viaţă. Te numeri printre ele?

Dragostea este importantă pentru fiecare dintre noi, iar atunci când găsești persoana potrivită, ai impresia că nu îți mai trebuie nimic. Norocul în dragoste depinde oare şi de luna în care ne-am născut? Sau de zodia noastră?

Ei bine, astrologii cred că fiecare om are un anumit destin în dragoste, ce depinde de luna în care s-a născut. O iubire, două, mai multe sau una şi pentru întotdeauna? Află câte iubiri ai într-o viață, în funcție de zodie, potrivit unica.ro. Te numeri printre norocosii de-o viata?

Taur

Este una dintre cele mai senzuale zodii, iar Taurii adoră să facă sex. Relația cu ei este o adevărată experiență și au tot felul de tehnici, pentru a-i face pe ceilalți să se îndrăgostească de ei. Iubesc mâncarea bună și vinul fin și pun la cale cele mai frumoase întâlniri. Dacă te-ai născut în această zodie, înseamnă că vrei stabilitate și siguranță în relații. Ești loială partenerului și ai face orice pentru el, așa că nu este de mirare că vei iubi o singură dată. Dacă vei fi rănită, nu vei reuși să te mai îndrăgostești de nimeni.

Scorpion

Sexul este extrem de important pentru Scorpioni. Sunt foarte pasionali, iar iubirea lor poate fi vulcanică și explozivă. Au, însă, mereu acul pregătit, iar povestea lor se poate schimba la cel mai mic gest care nu le place. Odată ce și-au ales un partener, îi rămân loiali acestuia și au tendința de a uita chiar și de prieteni. Vor avea multe aventuri și relații, dar se vor îndrăgosti cu adevărat o singură dată.

Pești

Peștii sunt unul dintre cele mai erotice semne ale zodiacului, iar pentru ei, sexul este o altă. Par capabili să citească gândurile partenerului și pot crea o legătură spirituală cu acesta. Se vor îndrăgosti cu adevărat o singură dată în viață, iar odată ce își vor găsi iubirea, vor face orice să o păstreze.

Alte stiri din Life style

Ultima oră