Care sunt cele mai sexy femei din zodiac.Te numeri printre ele?

18 Iul 2017 | scris de Jeanina Nastase
Care sunt cele mai sexy femei din zodiac.Te numeri printre ele?

Astrologii sunt de parere ca unele semne zodiacale imprima nativelor trasaturi aparte, care le fac foarte atractive in ochii barbatilor. Zodii in care se nasc cele mai sexy femei? Nu vrem sa-ti stricam surpriza, asa ca descopera mai multe in textul de mai jos.   Desi trasaturile pe care le au de la astre nu definesc femeile in totalitate, se poate vorbi totusi despre zodii in care se nasc cele mai sexy femei si se poate face o clasificare a acestora, scrie huffingtonpost.com. Te numeri printre ele? Iată zodiile în care se nasc cele mai sexy femei: 

Berbec

Pe primul loc pe lista cu zodii in care se nasc cele mai sexy femei se afla zodia Berbec. Fiind guvernata de planeta Marte, femeia Berbec are un farmec irezistibil si o capacitate remarcabila de a atrage toate privirile asupra sa.

Iubeste cu patima si foc si nimic nu ii poate sta in cale, ceea ce inseamna ca intotdeauna va castiga atunci cand vine vorba de viata amoroasa.

Taur

Guvernata de planeta Venus, femeia Taur este mereu in contact cu instinctele materne si reuseste sa cucereasca orice barbat. Este senzuala, atractiva si misterioasa.

Rac

Femeia Rac este visul oricarui barbat, fiind blanda, atenta si calma. Totodata, ea da dovada de foarte multa bunatate si intelegere, ceea ce inseamna ca niciun barbat nu-i poate rezista. Desi nu are foarte multe calitati fizice care o pun in valoare, femeia Rac iubeste cu tot sufletul, iar acest lucru o face speciala in ochii barbatilor.

Leu

De pe lista cu zodii in care se nasc cele mai sexy femei nu putea sa lipseasca Leoaica. Plina de energie, cu pofta de viata si avand un fizic atragator, femeia Leu reuseste sa puna pe jar inima oricarui barbat. Guvernata de Soare, ea stie cum sa fie in centrul atentiei si sa obtina ce isi doreste, asa ca se poate spune ca nimic nu este imposibil pentru ea. Ii plac provocarile si nu pierde aproape niciodata.

Fecioara

Femeia nascuta in zodia Fecioara are o eleganta si un sarm aparte, ceea ce inseamna ca ii este foarte usor sa iasa in evidenta sau sa faca orice barbat sa se indragosteasca de ea. Este perfectionista de fel, asa ca detaliile sunt importante pentru ea.

Aproape nimic nu-i scapa din vedere, iar in relatia de cuplu reuseste sa impresioneze si sa dea dovada de foarte multa afectiune. Totusi, exista riscul ca aceasta nativa sa calce stramb.

Scorpion

Femeia Scorpion iubeste intens, este misterioasa, adora orice devine periculos si riscant atunci cand vine vorba de viata amoroasa si nu sta prea mult pe ganduri atunci cand isi doreste ceva cu adevarat. Ii place sa isi asume riscuri si are un potential foarte mare. Poate cuceri orice barbat, stie sa isi puna in valoare calitatile si fiecare miscare a sa este foarte bine calculata. Este o persoana foarte placuta, insa nu este bine sa fie provocata, pentru ca razbunarea sa poate intrece toate limitele.

Desi celelalte zodii precum Gemeni, Balanta, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti nu se afla in acest top cu cele mai bune zodii pentru femei, acest lucru nu inseamna ca nu au calitati care sa le puna in valoare. De exemplu, femeia Balanta are un rafinament si o eleganta aparte. Femeia Gemeni stie sa isi impuna punctul de vedere, femeia Capricorn pune accent pe familie si copii, femeia Varsator iubeste intr-un mod profund, iar femeia Pesti are o candoare aparte.

Sursaandreearaicu.ro

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră