Un hacker cere răscumpărare pentru a nu da la liber ultimul sezon ”Orange Is The New Black”

29 Apr 2017
Un hacker cere răscumpărare pentru a nu da la liber ultimul sezon ”Orange Is The New Black”

Un hacker care declară că a furat toate episoadele ce compun cel de-al cincilea sezon al serialului ”Orange Is The New Black”, produs de Netflix, a cerut acestei platforme de streaming video să îi plătească o răscumpărare. În caz contrar, hackerul ameninţă că va publica online toate episoadele înainte de premiera oficială a noului sezon, informează site-ul revistei People.

Rrezentanţii Netflix au spus că firma americană este ”la curent cu situaţia”.

”Site-ul unui furnizor de producţii pentru mai multe studiouri TV majore a fost compromis, iar autorităţile şi poliţia investighează această breşă de securitate”, au transmis reprezentanţii companiei Netflix.

Folosind pseudonimul The Dark Overloard, acel pirat cibernetic pretinde că a încărcat deja primul episod din cel de-al cincilea sezon al serialului ”Orange Is The New Black” pe mai multe site-uri specializate în partajarea de fişiere video. Acelaşi hacker afirmă că a furat producţii video ale mai multor companii din industria de divertisment.

Potrivit Associated Press, FBI participă la ancheta ce a fost demarată în acest caz.

Al cincilea sezon al serialului ”Orange Is The New Black” va avea premiera oficială pe platforma Netflix pe 9 iunie.

”Orange Is The New Black”, un serial dramatic cu accente de comedie, difuzat de platforma online Netflix, a fost creat de Jenji Kohan şi produs de Tilted Productions în colaborare cu Lionsgate Television. Serialul are la bază volumul de memorii ”Orange Is the New Black: My Year in a Women's Prison”, publicat de Piper Kerman în 2010, ce descrie experienţele scriitoarei în perioada în care a fost încarcerată în penitenciarul federal pentru femei din localitatea Danbury.

Alte stiri din It

Ultima oră